__

Onsdag

Idag har det återigen varit en regnig och blåsig dag. Hästarna fick komma in tidigare än vanligt både igår och idag vilket de faktiskt vill. Andra dagar tycker de bara att det är mysigt att vara ute då de går i de stora sommarhagarna fortfarande.

Madonna reds på banan idag. Hoppade en låg trekombination med bommar mellan för att hon skulle bli ännu rundare i galoppen och i sprången och hon hoppade superfint. Hade några andra hinder på banan också som vi skuttade över. Under uppvärmningen jobbade hon väldigt fint, var jättefin i formen i alla gångarter och kändes mjuk och elastisk. Vi avslutade på en högre oxer och ett högre räcke och hon hoppade superfint! Så lätt!

Lorden skrittade jag ut på i en timme idag, han var så glad och pigg. Så sugen på att komma igång med trav och galopp men han ska skrittas två veckor till. Han är otroligt fin i kroppen fortfarande vilket förvånar mig en del, har inte alls fallit ur och både känns och ser fortfarande ganska musklad ut. Tror det beror på att han har gått i så stora hagar hela tiden och rört mycket på sig även om han inte ridits.

Caruso och Diablo skrittade jag också bara ut barbacka på. Kulan fick komma ut i skogen och galoppjobba lite, ska hoppa studsserie med honom på banan imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback