__

På väg...

Till Irland nu. Kommer kännas tomt utan hästarna och lite läskigt att lämna ifrån sig allt ansvar för dem. Men nu ska jag fokusera på att koppla av, ha semester och riktigt kul med mina underbara vänner :) Ni får gärna ställa frågor medan jag är borta så svarar jag på måndag! Hej då så länge! :)

Kommentarer
Madde säger:

Skrivet i sista stund! Tyckte syrran sa att ni skulle åka halv fem ;P

Ha det så underbart!

2011-10-27 | 20:48:56
Bloggadress: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Siri säger:

När du tävlar en unghäst, typ en fyraåring, när anser du då att den är redo att avancera och gå upp en klass?

2011-10-29 | 20:43:33
Bloggadress: http://lamints.blogg.se/
Amelie säger:

Först måste jag bara säga att du är så grymt duktig Amanda. det är inte det lättaste att plocka fram topphästar och du har flera i stallet =)

Till min fråga

Hur kan man träna upp trampet i stigbygeln i språnget? (har ganska bra tramp "på backen") jag drar alltid upp hälen, ska väll tilläggas att jag har en häst som hoppar väldigt med ryggen och vinklar ut bakbenen fint =).

2011-10-30 | 11:03:26
Anonym säger:

tycker du det är någon skillnad på Valence nu när du slutat hoppa/tävla(?) utan martingal? av vilken anledning har du slutat med martingal?

2011-10-30 | 13:42:20
Anna säger:

Skulle inte du vilja ha en topphäst som redan är jätterutinerad så du kan tävla de allra höggsta klasserna utan att behöva utbilda alla från början varje gång? Så du som ryttare kan tillsammans med en häst som redan har all rutin kan tävla de allra högsta klasserna redan nu? Och vilken av dina höästar tror du kommer gå allra längst i framtiden?

2011-10-31 | 14:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback