__

Besök

Har nyligen kommit hem med Madonna från kiropraktorn vilket var ett fantastiskt bra för det behövdes verkligen. Återbesök på måndag och därefter rids hon ganska snart igång som vanligt och kommer nog kännas som en ny häst då hon ska justeras i korset som hamnat snett. Flickan kommer må SÅ mycket bättre! Känns hur härligt som helst!

Ser fram emot att ta med henne på de större tävlingarna nu, trivs så himla bra med lilla Donna. Har bara haft henne några veckor hemma och trots att hon suttit fast i korset så har hon varit felfri och placerad i de fyra starter vi gjort hittills. Ska bli otroligt spännande att ta upp henne i klasserna under hösten och våren. Och jag känner mig lyckligt lottad som fått så stort förtroende av ägarna att rida och tävla henne inför en senare försäljning. De är både helt fantastiska som människor och hästägare.



Kommentarer
Tess Klintestam säger:

Du är så himla duktig! Hade utan tvekan kunnat skicka en häst till dig för försäljning eller tillridning :)

2011-09-30 | 22:32:47
Bloggadress: http://tesskliintestam.blogg.se/
Elin säger:

Hej! Heter ägaren Jeanette? Eller är hon kanske en tidigare ägare? Jag va med på en träningshelg men henne för några år sedan och hennes unghäst hette Lady Madonna e Cardento :) Jättefin liten häst :)

2011-10-03 | 16:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback