__

Ganska trött...

Är lite lagom seg i huvudet idag måste jag erkänna. Det blev väldigt sent med film igår och sen satt Mickis och jag uppe och pratade till fem på morgonen... Känns som att det går lite för lång tid mellan stunderna vi ses när vi har så sjukt mycket att prata om! Men det var jättekul att träffa dem båda två igår igen!

Dagen blev inte riktigt som planerat. Har bara ridit Lorden och Furiosa, har två hästar kvar att rida och ska ut nu igen. Har byggt upp en riktigt knixig bana på 18 språng, bara väldigt låga hinder. Massor med distanser och hinderna kommer fort, plus att banan är så lång så det är dfullt fokus som gäller. Lorden var helt galet fin, hade så mycket tryck i sin hoppning, svansen svingade han upp i varje sp¨ång och jag kunde hålla samma tryck och bra galopp hela passet. Riktigt bra känsla med honom idag. Furiosa fick jag rida på ett extra på vissa distanser för att få ihop henne mer och få lite rundare språng över de små hinderna. Var också noggrann med att hålla henne på bakbenen då hon gärna "tippar" framåt i galoppen och går mer på bogarna eller vad man ska säga. Hon hoppade bättre och bättre för varje litet språng vi tog, så det kändes bra. Var nog nyttigt att rida hela den banan med alla svängar och så i lugnt tempo då hon ibland tror att hon ska gasa och dra sig loss lite så fort man svänger!

Nu ska jag ut och göra samma arbete på Kulan och Caruso. Blir två lite kortare pass men ganska intensivt istället. Ska göra en skiss på banan sen också!


Så otroligt taggad på tävlingarna med min fina kille igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback