__

Roliga dagar!

 
Igår var jag och Erika uppe i Rättvik för att jag skulle hålla min föreläsning och vara med på en clinic för Ted. När vi kom dit och stallade upp Caruso i en box såg jag Ted där redan då, nästan fem timmar innan hans clinic skulle börja... När jag sedan hälsade på honom sa han att han skulle vara med och lyssna på min föreläsning. Pulsen gick nog upp i 180 och jag trodde att jag skulle dö, jag var ju liksom redan nervös innan!

Hur som helst gick föreläsningen ändå ganska bra och det var föera jättehärliga människor som lyssnade och det blev mycket frågor och prat efter! Jättekul! I första unghästgruppen i clinicen red jag en häst från Dalarna som jag aldrig ridit innan. Han var ca 175, grön och har bara hoppat banor på ca 60 cm innan. Men det var kul för mig ändå, och lärorikt eftersom han var mycket större och längre och svårare att få ihop än mina. Vi bjöd dessutom publiken på lite show när vi hoppade trekombination som hästen inte gjort innan! ;) Vi avslutade på en bana på 90 cm i slutet och hoppade ett enkelhinder på 120. Det var superkul och lika byttigt varje gång att rida nya och olika hästar!

I sista gruppen red jag Carusi. Teds mening var att sätta oss "lite mer rutinerade ekipage" i sista gruppen i lite svårare situationer. Han började därför att fråga i vilka situationer vi kan få nedslag på en bana. För mig och Caruso är det när vi kommer nära på räcken. Då fick vi hoppa med galoppbom framför som var superkort. Caruso satte egentligen fin höjd och kom upp fint i fram men vände inte i bak. Vi fick några nedslag under den övningen som ändå kändes som att den gav väldigt bra resultat. Vi avslutade på en 130-140 bana och då var Caruso jätteduktig. Det var som en jättenyttig träning för Ted med mycket publik! :) Riktigt roligt att få vara med!! :)

Kommentarer
Elin säger:

Det var jättekul att du bjöd på dig själv och att vi fick ta del av dina erfarenheter och rutin :) lycka till i helgen!

2012-08-10 | 19:27:24
Micaela säger:

Var och tittade på clinicen med Ted i torsdags, och efter att ha följt din blogg länge var det kul att se er "live" :). Superfin häst du har!

2012-08-11 | 12:25:46
Bloggadress: http://martinamicaela.blogg.se
Anonym säger:

Rider eller tävlar du aldrig den fyraåriga fuxen längre? Har varken sett eller läst något på bloggen om henne på jättelänge? Tacksam för svar :) /Mathilda

2012-08-17 | 11:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback