__

Slut på bloggstrejken!

Nu börjar jag skriva lite igen. Veckan hittills har varit väldigt rolig och det har hänt mycket. Hästarna går iallafall superbra just nu, Ramius lägger jag ner otroligt mycket markarbete  nu och lägger in en hoppaus för hans del, men han är så svår att få att jobba rätt för när man väl lyckas rida honom till en bra, något lägre form så lägger han sig på handen och då blir nästa steg att få honom bort därifrån och bära sig själv. Men som sagt, upprepning är kunskapens moder, så det är bara att kämpa på! Teds kommentar om att det kommer ta 6 månaders arbete känns ganska realistiskt... Hoppas vi lyckas förbättra många delar inför inomhussäsongen nu så vi kan ta ett steg tiil i hoppningen. Språnget har han!

Caramelle är fantastisk, en riktig kvalitétshäst på alla sätt. Hon höjer nivån i stallet yttligare, har så många fina hästar i stallet just nu!

Lady Madonna ska börja sin försäljning lite mer på riktigt nu. Hon har varit hos mig nästan ett år nu och vi har verkligen klättrat i klasserna tillsammans och haft en underbar tid. Hon är en individ som tar mycket plats i stallet, på ett positivt sätt, och en stor tillgång på hoppbanorna för mig. Hon är ju faktiskt nummer två rent meritmässigt i stallet numera! Det blir en stor förlust den dagen hon flyttar, men en lyckligt lottad (förhoppningsvis junior eller young rider) som får en så häftig hopphäst och snäll individ!

Hur som helst. Nu ska jag ut och sätta lite fart i värmen. Skriver några tidsinställda inlägg nu för tiden också, så uppdateringen blir lite bättre. Och tack allihopa, vilka gulliga kommentarer jag har fått nu! Det blir väldigt mycket monolog att blogga utan kommentarer, så det blir betydligt roligare och mer inspirerande att skriva om man får lite respons!




Kommentarer
matilda säger:

Tråkigt att madonna skall åka, hon är ju fantastisk! Men det blir kul att följa caramelle :)

2012-08-17 | 11:47:14
Anonym säger:

Härligt att du bloggar igen!!!ser fram emot många inlägg

2012-08-17 | 11:55:19
Sofia säger:

Hej Amanda! Gud vad roligt att din strejk är över ;P Tänkte ställa en fråga till dig.
Hur tränar man upp balansen och sitsen i språnget? Jag hamnar lite på halsen och hinner inte riktigt räta upp mig i nersprånget (om du förstår hur jag menar :P) när det blir lite högre hinder så tappar balansen efter hindret vilket förstör väldigt mycket när man ska hoppa en hel bana.
Sen måste jag tacka för en grymt bra blogg och du ger en verkligen inspiration och super bra tips. Lycka till med alla fina hästar du har i stallet just nu =)

2012-08-17 | 12:45:46
Johanna S säger:

Härligt att du är tillbaka med lite välbehövlig inspiration! Skulle vilja se film på caramelle :-)

2012-08-17 | 15:42:51
Anonym säger:

Dagarna känns lite tomma utan dina inlägg. Det är otroligt kul att få följs din resa till toppen, vet att du kommer tillhöra den absoluta toppen om några år. All lycka till dig och dina fina hästar

2012-08-17 | 22:57:20
Siri säger:

Skönt att du bloggar igen. Ska börja kommentera varenda inlägg.

2012-08-17 | 23:18:08
Bloggadress: http://lamints.blogg.se
Caroline säger:

Madonna är så himla fin och verkar ha ett helt fantastiskt huvud. Om jag var lite kortare (är 181 cm lång...) och hade råd så skulle hon definitivt vara en häst att testa!

2012-08-18 | 09:50:18
Bloggadress: http://littleworldof.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback