__

En helg att se fram emot

I helgen ska Kulan tävlingsdebutera för året! Han får gå 110 och 120 i avd. B. Furiosa ska även med och gå en 110-klass avd. B för att vi ska få känna på tävlingsmiljön tillsammans. Hur spännande som helst, har bara hoppat några enstaka språng med henne. Åker till ridhuset imorgon och hoppar några linjer med henne inför helgen.

Lorden tävlar tyvärr inte denna helg, detta pga att vi eventuellt hittat en köpare på honom, jättebra familj och duktig tjej som verkligen passar Lorden ridmässigt så det känns toppen! Även om det är en bit kvar inför en eventuell försäljning men det är ingen idé att starta honom i helgen hur som helst.

Caruso och Madonna går sedan en varsinn 140-klass på söndagen!

Ska bli riktigt kul, skönt att tävla på en tävling som för en gångs skull ligger nära. Dessutom är det fibersand! Nu börjar man bli bortskämd med det eftersom så gott som alla tävlingar vi varit på senaste halvåret haft fibersand! :D

Valence stannar hemma och kommer ridas ut i två veckor för att sedan börja förberedas för inomhus SM om knappt fyra veckor. Inomhus SM 2012 går i FLYINGE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback