__

En otroligt intressant vecka!

Den här veckan händer det väldigt mycket, och det kommer bli en rolig, intressant, händelserik och kanske också lite jobbig vecka.

Imorgon åker jag till kiropraktorn med Furiosa. Det känns skönt att kolla igenom henne ordentligt och se att allt är som det ska. Därefter ska jag försöka komma igång lite mer med hoppningen, tycker redan hon ser betydligt bättre ut i kroppen, inte alls lika svullen och uppblåst. Har mest fokuserat på att låta henne komma ut på längre ritter och tänkte nu börja jobba henne lite mer när hon känns lite mer igång.

Sedan händer det saker i veckan som avslutas med kursen för Ted på Runsten. Många hästar ska med och träna, men det som är helt bestämt än så länge är Valence, Caruso, Madonna och Kulan, sen är det 1-2 till som ska med, men det berättar jag när det är bestämt.

Nu ska jag ut och fixa klart stallet, rida ut på Furran och Caruso. Även Lorden, Kulan och Madonna rids ut idag. Valence får åka till ridhuset och jobba lite. Imorgon får Madonna och Caruso åka till ridhuset och jobba över lite små hinder innan helgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback