__

Kursen för Piet Raymarkers

Det har varit så himla roligt! Jag har fått med mig massor med inspiration, bra övningar och tankesätt! Jag har så mycket att berätta om vad som jag mest kommer ta med mig från den här kursen, men just nu har jag inte riktigt tid att sätta mig ner, tänka igenom och skriva om det. Ska ringa min underbara tränare Ted som återigen ringt för att höra om träningarna, diskutera och analysera saker som sagts och hänt!

Jag tror att det är nyttigt att ibland ta in en annan tränare i bilden, för att få lite ny inspiration och så, men jag tror samtidigt att det är väldigt viktigt att hitta sin egen väg och hålla fast vid den, om man känner att utvecklingen hela tiden går framåt och man har hittat ett koncept där man trivs, har förtroende och får mycket kunskap.

Är jättenöjd med båda hästarna, Caruso har varit superfin och otroligt ambitiös. Valence var lite hetsig i mitten av passet men kändes ändå bra många delar av passet! Att göra samma övning om och om igen gör honom lite frustrerad och uttråkad!

Kommentarer
Anonym säger:

Kan inte du göra lite videoinlägg? :)

2012-01-17 | 21:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback