__

Provridningen

Provridningen på Lorden gick helt grymt bra. Trodde aldrig att det skulle komma en ryttare som passade så bra ihop med honom som hon som skulle köpa Lorden i somras, men den här tjejen var riktigt duktig och passade otroligt bra ihop med honom!

Jag visade honom först och hoppade först en bana på ca 90-1m, därefter en bana på ca 120-130 och därefter en kortare bana mellan 135 och 145. Lorden hoppade så himla stora och fina språng, får nästan lite ångest! Han kan verkligen hoppa höga hinder! Därefter red hon och avståndsbedömningen var riktigt bra och Lorden hoppade som vanligt runda och noggranna språng! Nu får vi se vad som händer, men stannar han hos mig så går det lika bra, känner inget stort behov egentligen att sälja honom. Men kan tänka mig att göra det om det känns som rätt hem och ryttare.

Det är så kul att se sina hästar under andra ryttare ibland. Nu kommer det en och provrider även på torsdag, så Lorden och jag ska mysa i skogen imorgon och på onsdag. På söndag blir det pay'n jump 120 och 130!


Lorden i en 130-klass i våras

Kommentarer
Lisa säger:

jättefin blogg!! :)

2012-01-24 | 00:30:14
Bloggadress: http://ettanc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback