__

Film Ramius 140

Fortfarande sjukt mycket lydnad och jobb på marken mellan hinderna. Vi ser ut som ett vilt, oridet ponnyekipage men vi jobbar på det! Hans andra 140. Rivningen beror på att vi kommer lite nära och han hoppar till höger som gör att vi kommer ännu närmre = han hinner inte upp i fram. Men gud vad jag älskar honom! <3



Lite jobbigare väder för Valence när han hoppade några ekipage senare i samma 140-klass...


Kommentarer
H säger:

Har du bra tips om hur man förbättrar hästens språngkurva? te.x. med galoppbom före/efter hinder? Samt serier där man tränar upp hästens styrka?

2012-07-19 | 21:58:42
Lisa säger:

Hej Stina!
Jag har en häst som gärna springer och taggar till väldigt mycket i hoppningen, hon blir stissig och kan inte riktigt koncentrera sig för att hon tycker det är så roligt, hon älskar verkligen att hoppa. Just nu hoppar jag med ett nova bett bara för att jag tyckte hon gick bäst på det i dressyren, men jag undrar om du har nåt annat att rekommendera just till hoppningen? Då vi ännu jobbar på dressyren/hennes form vill jag kunna koppla bort att hon springer med huvudet "rätt upp" och bara koncentrera mig på hoppningen. Vad tror du om pehlam?

Tacksam för svar :)

2012-07-20 | 12:29:53
Lisa säger:

"hej Amanda" skulle det stå, kopierade och glömde ta bort stina när jag skrev till Warg haha

2012-07-20 | 12:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback