__

HÄSTLIV SILJAN

Lite pirrig inför en sak jag ska vara med på i augusti. Jag ska nämligen åka upp mot Rättvik för att hålla en föreläsning på ca 1h om min satsning, mina ambitioner och berätta lite om min träningsfilosofi och utbildning av mina hästar. Det är föreningen Hästliv Siljan som kontaktat mig och vill att jag ska vara med och delta i deras stora evenemang i augusti. Jag ska också rida två hästar på en clinic, för självaste Ted Nätterqvist! Känns ju faktiskt både roligt och tryggt eftersom det faktiskt är han som format min ridning under sex år. Jag ska ta med mig en av mina mest rutinerade hästar och rida i en av grupperna samt ta med en ung och grön häst för att rida i en unghästgrupp under clinicen. Får se vilka hästar jag tar med mig upp till Rättvik i augusti! Kommer övernatta där och åka hem dagen efter.

Jag ska nu smyga igång och skissa på vilka punkter jag vill prata om och hur föredraget ska se ut. Det ska dessutom avslutas med en frågestund.

Spännande, jätteroligt men också lite nervöst förstås!


Kommentarer
Linnéa Boberg säger:

Va kul! Inte så lång ifrån oss! :) Då ska jag åka upp och kolla om jag inte jobbar!:)

Kul att ni hittat ett bra hem till Lorden! stjärnan!

2012-07-06 | 12:27:41
Bloggadress: http://hamiltonhrimnir.blogg.se
Anonym säger:

Hästliv Siljan är en ekonomisk förening som sysslar med hästaktiviteter av olika slag, ingen tidning :) de trycker bara en programtidning inför deras sommarevenemang :)

2012-07-06 | 22:34:59
Susanna säger:

Kul! Ska träna för Ted i Rättvik på onsdag med min "unghäst". Om du inte ska ta en av dina kan du få låna honom i augusti ;)

2012-07-07 | 19:10:06
Bloggadress: http://supersus.blogg.se
Danne säger:

Vad kul! :) Intressant att höra, hoppas man kan ta sig dit :)

2012-07-13 | 21:18:47
Bloggadress: http://hastkillen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback