__

I'm gonna miss you

Idag såldes Lorden efter en klinikbesiktning helt utan anmärkningar. Han åkte direkt därifrån med sina nya ägare. Det är en stor sorg som jag hunnit bearbetat under en längre tid men som jag verkligen måste ta mig igenom och lämna bakom mig nu. Det är en häst som jag lärt mig otroligt mycket av och som jag har en väldigt speciell relation till. Han har funnits i vår ägo nästan fyra år nu och när han kom från uppfödaren så hade han inte sett eller gjort mycket i sitt liv och gick att rida rakt fram i skritt och trav. Resan har varit lång och inte alltid så lätt, men så roligt vi har haft på vägen och vilka starka band vi skapat.

Till min älskade Lorden, jag älskar dig så mycket och är så tacksam över hur mycket du kämpat för mig även då dina förutsättningar stått emot dig. Jag hoppas att din tid i livet hos oss varit en bra tid och att du nu får ge din nya ryttare samma glädje som du givit mig. Du lämnar ett stort tomrum hemma hos oss och kommer alltid finnas kvar som en viktig del i mitt liv som både ryttare och människa. Jag önskar Lorden och hans nya ägare all lycka till i framtiden!

Våra första två år tillsammans när precis allt var så främmande och svårt

Vår sista tävling tillsammans, placering nationell 130 i Falun

Lorden 130 inomhus

Kommentarer
Anonym säger:

<3

2012-07-05 | 16:37:55
Anonym säger:

Jag tycker verkligen inte att du skulle sålt honom,han hade sånt enormt hopp och verkade så försiktig...

2012-07-05 | 17:22:31
Emma säger:

Åh Lordis <3 Det är så jobbigt att sälja hästar men det blir säkert bra. <3

2012-07-05 | 17:34:29
Bloggadress: http://emmakjellin.blogg.se
Rebecca säger:

Amanda! Du har ju egentligen knappt sålt honom för du lär ju få träffa honom och stå ut med mig ;) Du är ju också såklart VÄLKOMMEN när du vill och komma och rida och hälsa på men det vet du ju redan :D Och om du fortfarande vill kommer vi nog ner till dig om några veckor :D <3 Massa kramar

2012-07-05 | 18:58:13
Bloggadress: http://xerxes.blogg.se
sara säger:

Åh! jag blir så rörd vad fint du skriver tycker det är fantastiskt att du har sådana känslor för dina hästar!(sitter och gråter) Bara läst det en gång förut från en försäljare och det var Frida Tinglöf) skulle mer än gärna köpa häst av er bå då jag förstår hur bra hästarna har det1 Efter regn kommer solsken!

2012-07-06 | 09:27:59
Joanna säger:

Vill bara säga att du är så jäkla grym Amanda! Du lägger verkligen ner hela ditt hjärta och din själ i varje häst. Du har börjat från noll med flera av hästarna och kommit SÅ långt. När man ser Lorden i början av den första filmen är det svårt att tro att det ens är samma häst. En stor eloge till dig och det jobb du lägger ner. Du är en stor inspirationskälla och jag unnar verkligen dig all framgång då du verkligen kämpat dig dit du är idag! Keep the good work up. Du är ett levande bevis på att det går att slåss i "underläge" och att man kan komma någonstans utan att få färdiga hästar på löpande band.

2012-07-06 | 14:51:15
Bloggadress: http://joannasofia.blogg.se
Hanna säger:

Blir verkligen rörd av första filmen på er! Vilket jobb du gjort!

2012-07-08 | 17:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback