__

HUR HITTADE NI HIT?

Antalet läsare här på bloggen ökar hela tiden, vilket är otroligt roligt!

Jag skulle bli jätteglad om ni kunde berätta hur ni hittade hit, varför ni fortsätter kika in på bloggen och vad ni skulle vilja blev bättre?

Vore jätteglad och tacksam om så många som möjligt svarade :D


Kommentarer
Siri säger:

Jag har följt din nogg i typ hundra år, minns inte riktigt hur jag hittade dit. Jag fortsätter läsa för att du är helt jävla fantastisk och jag beundrar dig något fruktansvärt. Jag skulle behöva leta forever för att hitta någon med ett lika fint, genuint och ödmjukt hästintresse som det du har. Du är min idol.

2012-03-08 | 21:05:15
Bloggadress: http://lamints.blogg.se/
Victoria säger:

Hittade hit via din nogg som jag följde i evigheter. Jag fortsätter läsa därför att du är en inspirerande och beundransvärd person. Du är min idol och har länge varit det! Fortsätt som du gör! :)

2012-03-08 | 21:24:27
Bloggadress: http://hastpamittsatt.blogg.se/
matilda säger:

Mikaela zimdahl länkade dig :) älskar din blogg!

2012-03-08 | 21:32:07
Anonym säger:

Var nog att Mikaela Zimdahl länkade dig har jag för mig?:) Läste dock din blogg till och från "förra gången" du bloggade! Så jag kände igen namnet:)

Jag fortsätter läsa för att det är nyttigt, intressant och inspirerande att läsa om någon som rider så mycket och så många olika hästar som du. Du skriver väldigt engagerat och verkar vara likadan gällande hästar, gillas!

2012-03-08 | 21:33:53
Anonym säger:

Genom Mikaela Zimdahl! Läser för att det är otroligt inspirerande och lärorikt. Du är en förebild och har den absolut bästa hästbloggen! Helt outstanding. All kärlek och uppskattning till dig och det jobb du lägger ner på bloggen för att vi ska få ta del av din kunskap! Ps. Höll på att glömma: tycker att det är så skönt att du inte skriver så mkt om utrustning, inte i onödan i alla fall. När du gör det är det alltid relevant och lärorikt, tex med sadeln. Du verkar inte vara då märkesfixerad och det är befriande!

2012-03-08 | 21:53:27
Lilla my säger:

Jag googlade Lordens uppfödare :P Tyckte det var roligt att han kom till användning och har sedan dess varit fast då jag tycker att du rider så trevligt. Jag tävlar själv på nationell nivå :)

2012-03-08 | 22:34:59
Nina säger:

Hittade hit när Mikaela Zimdahl länkade. Tycker det är en otroligt lärorik och inspirerande blogg. Tips och ideer på hur man kan jobba med olika typer av hästar, mkt film och reflektioner, superfina hästar och en otroligt duktig ryttare. Det kan inte bli så mkt bättre!

2012-03-08 | 22:45:27
elin säger:

Kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, kan ha varit genom en länk från mikaela zimdahls blogg. Jag kollar in här varje dag, dels för att jag tycker att du skriver mycket trevligt och för att man får ta så stor del av hur du tränar dina olika hästar. Man blir lite smått beroende av att följa utvecklingen och blir så glad för eran skull när det går bra. Men det bästa är att du är en så grym människa och ryttarinna. Jag är sjukt imponerad och glad över din mogna, sunda attityd och din stora omsorg för allt som rör hästarna. Jag är glad att du orkar lägga tid även på din blogg trots ditt heltids-slit med hästarna och allt runt omkring. Jag önskar dig all lycka och tror och håller tummarna för att ditt hårda målmedvetna slit kommer ge dig ännu större framgångar (som vi som inte känner dig personligen förhoppningsvis får fortsätta följa via bloggen) Krya på dig nu! kram

2012-03-08 | 22:48:34
therese säger:

Har följt din blogg/nogg i snart två år iaf! Kommer ihåg att jag hittade den när jag letade efter bra unghästbilder på google till ett skolarbete(typ hur året bör se ut för en 5årig häst) och hittade en bild pådig och Caruso och genom att klicka på den hittade jag din (som då var) nogg. Jag fortsätter läsa den dagligen för att jag tycker du är så sjukt duktig och målmedveten och skriver vettiga och läsvärda inlägg och uppdaterar ofta. De enda jag saknar är mer "nya" bilder. Önskar dig all lycka till med dina fina hästar och hoppas jag får fortsätta läsa om er ett bra tag till!!

2012-03-08 | 22:53:20
sara säger:

Jag vet inte hur jag trillade in här, men det är jag evigt tacksam för. För du är verkligen så extremt duktig och inspirerade!!

2012-03-08 | 23:04:12
Bloggadress: http://ussing.blogg.se/
lovisa säger:

Jag tror jag hittade hit från kristinawarg.se faktiskt. Du har en jättebra blogg och skriver bra och intressanta inlägg. Sen verkar du vara så himla duktig med hästarna också!

2012-03-09 | 06:49:22
Caroline säger:

Jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit, kanske via Mikaela Zimdahl's blogg. :) Fortsätt skriv precis som du gör! Videos från träningar, utvädering av träning och tävling osv. Man får så myckt inspiration här!

2012-03-09 | 07:07:02
Bloggadress: http://littleworldof.blogg.se/
linn säger:

Jag har inte läst din blogg så länge , hitta hit via kristinawargs blogg ;) Tycker dina inlägg är bra hade dock önksat lite mer bilder ;)

2012-03-09 | 07:53:57
Moa säger:

Jag hittade hit via Mikaela Zimdals blogg:) jag läser för att jag tycker att din blogg är intressant och för att du i hästbloggsammanhang är lite mer "mogen och vuxen" (missuppfatta mig rätt:). Det är inget skryt men samtidigt en äkta glädje när det går bra. Dessutom är det befriande att du verkar älska alla dina hästar så mkt!

2012-03-09 | 10:09:44
Sofia säger:

Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag "hittade dig" från början, men det kan ha varit så att jag av en slump hamnade på din bilddagbok för flera år sedan. Därifrån hittade jag din nogg som jag följde enda till du startade den här bloggen.

Jag fortsätter läsa för att du skriver bra och för att jobbet du gör med dina hästar är så inspirerande och seriöst. Du sätter verkligen hästarna i första rummet, och det gillar jag verkligen!

En förbättring skulle kanske kunna vara att du uppdaterade här ännu oftare, även om jag förstår att det måste vara svårt att hinna mer allt. Det är också alltid trevligt med videoklipp och bilder, inte bara från tävling utan även från vardagspassen liksom.

Fortsätt som du gör, du är grym!

2012-03-09 | 11:59:44
Anonym säger:

Jag hamnade på din gamla gamla bilddagbok och hittade då din allra första nogg och sen dess har jag följt dig :)

2012-03-09 | 13:16:28
Helena säger:

Har följt med hela vägen från noggen och bilddagboken + att vi ju känt varandra sen innan :)

Kikar in varje dag och tycker det är jättebra läsning, du är så ambitiös o duktig med dina hästar, har ju följt dig sen du hade din ponny och precis köpte Valle så de är ju ett tag nu :)

2012-03-09 | 16:52:55
Helena säger:

Har följt med hela vägen från noggen och bilddagboken + att vi ju känt varandra sen innan :)

Kikar in varje dag och tycker det är jättebra läsning, du är så ambitiös o duktig med dina hästar, har ju följt dig sen du hade din ponny och precis köpte Valle så de är ju ett tag nu :)

2012-03-09 | 16:54:09
Alex säger:

Via Mikaela zimdahl. Jag håller med Siri, du är en fantastisk inspiration och ditt genuina intresse smittar verkligen av sig.



Kram!

2012-03-09 | 21:09:42
Bloggadress: http://alexandramedbilder.blogg.se/
Therese säger:

det var någon annan blogg som länkade, kommer inte ihåg vilken men kan det ha varit mikaela zimdahl kanske...? :D Jag tycker att din blogg är jättebra men skulle kanske önska att du skrev lite runt hästarna osv ist för bara om vad som händer. Jag menar tex hur du lägger upp träningar, vad du packar inför tävling, hur det ser ut på gården osvosvosv :)

2012-03-09 | 22:19:32
louise säger:

Har följt dej sedan din nogg precis när du hade köpte Valence :D Håller med alla andra om hur inspirerande och duktig ryttare du är!!! :D

2012-03-11 | 12:48:39
Elsa säger:

Det var nån tävlingsryttare på en hästsajt som rekommenderade din blogg så jag kollade in den och var fast! Du är en otroligt duktig och ambitiös ryttare som verkligen är värd att se upp till! :D

2012-03-11 | 20:22:03
jennifer säger:

jag hittade dig via google;D



tycker det skulle vara roligt om du bloggade liite mer, och gärna lite kortare inlägg, det blir lite jobigt att läsa. men samtidigt förstår jag att du inte hinner med riktigt;) tycker du är en sån bra ryttare, verkligen mjuk och följsam! :)/jennifer

2012-03-12 | 16:46:57
Martine säger:

Gjennom kristina warg sin blogg. Syntes du er en veldig god rytter og det er gøy å følge med en på det nivået :) Bare fortsette som du gjør men kanskje skrive litt oftere. Er norsk, håper det var greit at jeg skrev på norsk :)

2012-03-13 | 16:43:50
Bloggadress: http://rexxx.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback