__

Södertälje RK

Lördag:

Caruso 120: 0+0 fel, placerad
Caruso 130: 4 fel

Lady Madonna omgång 1 elitallsvenskan: 0+0 fel, 2:a med laget


Söndag:

Furiosa 110: 0+0 fel, placerad
Furiosa 120: 0+0 fel, placerad

Kulan 110: 0 fel
Kualn 120: 1 fel

Har haft en otroligt rolig helg med så många helt underbara människor som man blir glad av att vara med och runt en sån här tävlingshelg. Älskar förstås min klubb och får chansen att rida i ett väldigt bra lag för en så bra klubb, vilket man får se lite som ett privilegium. Det har också varit många andra vänner och klubbkamrater där som inte tävlat, utan bara varit där för att titta och umgås! Tack allihopa för en riktigt kul helg!

Starterna har känts bra också. Ett nedslag på så många starter en helg måste man ändå vara nöjd med, även om jag förstås är lite småsur över det onödiga nedslaget i 130 på första hindret med Caruso. Han har varit lite spänd men ändå hoppat jättefint och ridningen har känts bra.

Madonna är ju som vanligt underbar, lilla krutfian! Hon vill verkligen vara felfri när hon går in på banan, och jag tycker det är så roligt att rida henne. Speciell känsla och massor med energi och egensinnig, men hoppa, det kan hon verkligen den hästen alltså!

Kulan blir typ 1,5 år yngre när han kommer till en tävling än när man är hemma eller på en träning. Väldigt vinglig och valpig, men två felfria rundor känns jättebra. Han måste få komma ut och tävla lite mer i år än förra året för att förhoppningsvis bli lite stadigare att rida, hoppningen finns ju där! Styrka och tid är ju det som behövs på honom, han vill ju alltid hoppa alla hinder som står framför näsan och det finns aldrig några som helst tveksamheter.

Furiosa har skött sig fint i helgen tycker jag. Hon är förstås också mycket egensinnig och har sina idéer, lite upprörd på framhoppningarna med alla hästar och så. Men inne på banan gör hon verkligen sitt jobb, tar tag i hinderna med all världens bjudning och är försiktig om sig!! Måste jobba med att få henne lite lydigare framförallt på linjer där hon tenderar att dra iväg lite. Ska bli väldigt spännande när hon gått ner mer i vikt och är i bättre kondition än vad hon är nu, för hon har helt rätt huvud och hjärta för det här! :)

Lady Madonna i omhoppningen i lagklassen igår! :) <3

Tack till Fredrik Starck på Årsta Runsten som tagit den här bilden på oss!

Världens största tack till mina underbara vänner Erika och Amanda som slet hela dagen igår på tävlingen och hjälpte mig! <3 Tack också till Helena som jag inte klarat den här helgen utan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback