__

Så ser veckan ut...

Hästarna fick komma ut i de stora hagarna idag, och det uppskattades verkligen!

Valence vilar resten av veckan och jag kommer bara ta några promenader med honom. Madonna ska bara ut på små lugna uteritter i skogen den här veckan, och får dessutom hoppvila nu två veckor framåt (förutom eventuella provridningar).

Caruso vilar fram till hans tänder är fixade, eventuellt någon uteritt med hackamore. Hoppas få hit veterinären nu i början/mitten av veckan. Lorden och jag ska jobba ordentligt i markarbetet och i slutet av veckan kommer vi lägga in hinder på låg höjd i arbetet. Han hoppar så himla fina språng och är påå god väg tillbaka i kondition och styrka, men lydnaden har vi en lång bit kvar på! Han känns inte så välriden just nu skulle man kunna säga ;)

Furiosa ska ridas som vanligt i veckan och kommer tävla på söndag i 120 + 130! :) Kulan rids också som vanligt och tävlar en unghästtävling på onsdag 120 + 120. På lördag går Scrållan 1m + 1m, jag ska tävla Diablo en klass 1m samt ett svart sjuårigt sto i 1m och 110.

Jag har en hel del träningar i veckan så det gör verkligen inget att några av hästarna tar det lite lugnt.

Nu blir det att hålla i pengarna ett tag och det kommer dröja länge innan nästa meeting med hästarna. Men som tur är så blir det inte mycket mindre roliga tävlingar för det, vi har ju både Strömsholm och Årsta runsten framför oss i början av juni. Innan dess är det lokala/regionala hopptävlingar som gäller med andra hästar!

Det är också mycket annat spännande som händer i veckan...

Furiosa :)

Kommentarer
Caroline säger:

2012-05-14 | 13:25:35
Caroline säger:

Hur tänker du med unghästar? :) Har en sjuåring som hoppat felfritt upp till 110, och hur avgör man vad hästen klarar? Vad krävs av häst och ryttare att ta steget upp en klass?

Varför rider du just dom klasserna med just den hästen?

Vore väldigt kul att läsa, eftersom att du "varit med ett tag" och har ridit en hel del unghästar upp i klasserna :)

Lång fråga men hoppas på svar iaf x)

2012-05-14 | 13:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback