__

Sen tisdagskväll

Kan inte sova, är fortfarande helt uppe i varv! Kom hem kvart i tio efter nästan sju och en halv timme borta hemifrån. Träningarna gick iallafall jättebra idag, det var väldigt roligt!

Scrållan hoppade jättefint idag, hon har tuffat på sig ordentligt och går som tåget. Eftersom hon är så försiktig har hon känts lite avvaktande mot vissa hinder men nu har hon världens största självförtroende, riktigt roligt!

Zorba hoppade också väldigt väl idag. Vi hoppade en bana på 110 och några språng på 120, hon gjorde det lätt och kändes fin. Ska bli spännande att tävla henne på lördag också.

Amoremi var helt sjuk idag! Herrejävlarns vad hon hoppar den damen! Hon var riktigt på hugget med enormt mycket energi, och det avslutande räcket ut på en linje låg på 130 och hon hoppade hinderstöden ut kan man säga... Har lite småångest för att vi inte filmade henne... Får bli nästa gång! Nu är det bestämt att hon ska betäckas nästa år istället då det är ett annat sto i stallet som också ska betäckas då. Kanske får Amoremi komma ut på några tävlingar i sommar och höst då om hon fortsätter kännas så fin och hoppa så där. Hon har enorm kapacitet i sig den hästen!


Amis första 130-språng i sitt liv... Hon överhoppade sig litegrann...

Kommentarer
erika säger:

Hej!



Har en häst som hoppar som Amis,med andra ord han överhoppar sig galet mycket ibland.

Har du några tipps på hur man får bort det för det tar ju onödig energi på hästen att hoppa så bana efter bana på tävling,det är ju bra att dom inte vill riva men lagom vore bäst.



Sedan en fråga till; har du något tips för att kunna följa en sån "välhoppande" häst i språnget? Man skjuts ju ur sadeln:0

2012-05-16 | 15:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback