__

Kulanbulan

Ingenting var brutet eller fel i knäskålen igår utan jag har fått en svullnad som trycker mot benhinnan så det är det som orsakar smärtan! Tar verktabletter och kör på och idag kändes det mycket bättre än igår!

Vi bestämde oss för att ta med Kulan idag och hoppa två 110-klasser för första gången i avd. A. Han var riktigt duktig och var dubbelnolla i båda klasserna. Red lite snabbare i omhoppningarna idag trots att jag egentligen är emot det i så små klasser eller på unga hästar. Men han var väl med på noterna och upplevde nog inget annat än lite större galopp och kortare vägar. Hsn blev 6:a och 3:a. Duktig!

Svampen fick dessvärre inte starta för jag har klantat till det med en sak. Behöver inte berätta för hela världen vad. Men red ut på honom vid tävlingsplatsen, hoppade terränghinder som vi hittade, klättrade i backar både i skritt och galopp samt avslutade med dressyrarbete bland alla tävlingsekipage på utebanan och han var sjukt fin.Det var honom jag åkte mest för denna tävling så jsg är skitsur, var sååå sugen på att tävla denna oslipade stjärna igen men så blev det inte. Fiick iallafall mycket miljöträning, nya upplevelser och fysträning idag. Vi hade riktigt kul.Får satsa på några payn jump i vinter och komma ut till en riktigt spännande säsong 2013! :) Det var ju tur att vi tog.med Kulan så vi inte åkte förgäves... Fick böter för att jag inte hade nummerlapp heller. Har aldrig varit med om någon förening som givit böter förut. Dock hade jag glömt nummerlapp förra tävlingen i Hamre men denna gång hade jag faktiskt satt på ddn men den hade ramlat av någonstans förmodligen på framridningen. Så fick vi böter ändå. Sjukt sur... Inga positiva tankar efter idag på denna tävlingplats, det går förhoppningsvis snart över.

Kommentarer
Anonym säger:

Åh va roligt med Kulan, han är såå fin!! :)

2012-11-24 | 17:58:59
Sofia säger:

Kommer ihåg att du för länge sen la upp ett klipp där du visar hur man kan gå till väga för att få en häst att byta galopp. Tror det var Caruso du red! Har du lust att lägga upp det igen? Du är en grym förebild! Kram!

2012-11-24 | 21:24:01
Malin säger:

Vad har hänt med ditt knä? Antar att det här något att göra med att du "sprang upp för trappen och sna" i förra inlägget? :P Skönt hur som haver att inget var brutet och att det gick så bra med Kulan idag :D

2012-11-25 | 13:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback