__

Nöjd med dagen!

Caruso, Madonna och Ramius var alla tre felfria i 130-klassen! Caruso och Madonna placerade, Ramius strax utanför. Alla kändes fina och bra rundor, red snabbast på lilla Donnis som hoppade riktigt bra igen! :)

I 140 var Ramius stora stjärnan!! Dubbelnolla och en 4:e placering blev det! Har nog aldrig ridit en häst som är så svårreglerad mellan hinderna, men heller aldrig en häst med sånt enormt scope. Satan i gatan vad han kan hoppa! Längtar såååå till nästa utomhussäsong med honom och ska markarbeta och dressyrträna som tusan i vinter för bästa tränaren Anette!

Caruso var helt slut stackaren, borde bara gått en klass idag, fick tre rivningar. Hoppade inte upp sig alls, fanns ingen ork men han kämpade sig igenom iallafall. Han är inte alls i samma toppkondis nu som han varit under flera år, men det borde inte ta alltför lång tid att hitta tillbaka till det eftersom han varit i så fin kondition.

Madonna var superfin i början, sen kom en linje till en oxer efter tvåkombinationen, och jag visste att jag behövde ta tillbaka och rida ett extra på den linjen, men efter kombinationen där jag fått rida fram henne lite mellan a och b så fick jag ingen respons att och det blev ett helt tomt läge till oxern, ett stopp där. Sedan hoppade hon superfint igen men kickade ut sista hindret, en frambom på oxern. När jag kom ut såg jag att hennes nosrem som hon har som kompesation för hackamoret, då hon blir för stark utan den, satt helt löst... Så otroligt irriterande att jag inte checkade av utrustningen innan men det var så himla stressigt mellan hästarna. Hon går ju allra bäst på hackamore men har gapat och på så sätt gått emot bettet och jag har inte fått igenom förhållningarna, och då har nosremmen hjälpt till att hålla munnen stängd samtidigt som jag då kan fortsätta rida på hacket... Nuvar ju nosremmen så lös att den inte hjälpte alls. Så himla irriterande att slarv med utrusningen gör att resultatet inte blir som det ska. Det är en sak om man får till en dålig runda eller att hästen är matt eller spänd men utrusningsproblem är inte okej. Arg på mig själv som missade detta, måste checka av allt när jag inte tränsat eller gjort iordning hästarna själv.

Imorgon ska jag bara ha med mig Valence, skönt att lägga all fokus på honom. Han går bara en klass, 140 så det blir sent imorgon. Bra att jag hinner rida hästarna hemma innan. Madonna får följa med Valle på söndag och gå 140 igen, vill inte avsluta säsongen med den rundan, hon känns i så fin form och kunde ha gått den där rundan felfritt idag ganska lätt om allt hade stämt. Hon går 140 på söndag igen, likaså Vallis! :)

Filmer kommer!

Kommentarer
Malin säger:

Grattis! Fina resultat på alla hästar!

2012-11-10 | 09:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback