__

Förmiddagen

Nu har jag införskaffat ordentligt med rutiner och mer exakta tider när jag ska göra saker och ting. Jag har dessutom numera mockningshjälp fem dagar i veckan, vilket ger mig mer tid och energi till träning av hästarna, ompyssling, ryktning, massage och stretching. Samt att hålla riktigt rent och snyggt överallt och utrustningen mer omvårdnad.

Idag har jag ridit tre hästar ordentligt på förmiddagen efter att hästarna kommit ut i hagarna och ätit sin frukost. Nu har jag haft lunchpaus och då blir det också lite svar på mail och bloggning. Nu ska jag ut och rida tre hästar till och packa höpåsar. Ikväll kommer min älskade pojkvän så ska vi laga middag och ha filmmys!

Ville är så sjukt snäll att rida ut på numera, och efter vi fått lite hjälp med dressyrträningen så har det hänt mycket med honom. Längtar redan till nästa dressyrträning!

När jag är inne och har tid så ska jag försöka hinna med och blogga, samt skriva tidsinställda inlägg så att det händer saker på bloggen så det blir roligare att kika in här!

Så sjukt irriterande, vi beställde ny sand till ridbanan, vilket verkligen behövs framförallt i två hörn av ridbanan. Men så kommer han och backar ner i diken så han får tömma ut all sand UTANFÖR banan på gräsmattan. Vad roligt det ska bli att "skotta" ut ca 12 ton sand på banan. Oerhört frustrerande!

Nej, nu är en timmes lunchpaus slut. Ut och rida igen i solskenet!


Kommentarer
Martine säger:

Kan du ikke skrive litt om rutinene dine og hvorfor du gjør det sånn? Gjerne i et innlegg :)

2012-10-23 | 19:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback