__

En mycket händelserik vecka väntar...

Den här veckan som kommer händer det så himla mycket saker, det är helt galet! Men oj vad kul och spännande det ska bli!

Några av sakerna som händer är att det är tävling på onsdag med Monalisa som går två stycken 1m-klasser avd. B. Tar även med mig Agamemnon som jag gör min första riktiga tävling med, han går 1m och 110 avd. A. Har varit på en pay'n jump med honom tidigare och hoppat honom då och då nu under hösten och vintern. Hoppade honom igår hemma på vår bana och han var så pigg och överlycklig när han såg hinder! Har inte hoppat sedan innan jag skadade armbågen vilket var 6-7 veckor sedan. Så det märktes att han tyckte det var riktigt roligt att hoppa igen!

Har även provridningar inbokade denna vecka, och så åker Svampen på onsdag. Det kommer verkligen bli ett stort tomrum utan honom här hemma. Han är världens keligaste och har verkligen landat hemma hos oss. Hoppas för allt i världen att han och hans nya ägare kommer att trivas tillsammans.

På lördag är det tävling igen. Då ska Flying Emma gå 110 + 120 och då följer även Agamemnon med igen! :)

På söndag ska Ramius gå 130 förklass och sedan 130 med elitlaget. Valence följer med och går endast en 130.

Utöver detta är det en hel del annat spännande på gång. Men det dyker upp här på bloggen allteftersom :)

Förhoppningsvis ska jag upp till Stockholm och träffa denna underbaring i veckan också och hålla träning för henne och Lorden! :) <3

Rebecca och jag i vintras :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback