__

Proppfulla dagar

Just nu går dagarna och kvällarna i ett! Inte för att jag på något vis klagar, men det är också anledningen till att bloggen blir lidande. Men jag uppskattar livet så mycket, sommaren bjuder på fantastiska dagar på hästryggen, på tävlingar, vid vattnet och det gäller verkligen att njuta! Igår kväll träffade jag tjejgänget över middag och tänk att så många timmar bara svischar förbi i deras underbara sällskap. Det finns inte nog med saker att prata om! Mycket skratt blir det också! Ni är bäst <3

Tävlingarna i Sundyholm i veckan har gått absolut godkänt, tyvärr några för många 4-felsrundor. Imeldina gick endast en av dagarna och var rejält spänd och tittig på Sundbyholms fantastiska bana. Hon hoppade dock väldigt bra språng ändå och fick med sig en bom i vardera klass. Callisto gick in som han aldrig gjort annat, helt cool och gjorde många fina språng. Tyvärr ett skitpet på ett räcke på en linje som det blev lite vingligt på. Han är väldigt valpig i sitt utseende på banan fortfarande, inte så konstigt kanske eftersom att han bara är riden några månader. Men han är en blivande stjärna!

Ramius och jag gjorde två rundor i 120 och 130 i onsdags. Allt fokus låg på att jobba med galoppen och inte hamna i plocka och backalägen på honom. Jag tycker vi lyckades riktigt bra med det. Nolla och mycket fina språng i 120, en miss i 130 annars många kalassprång även där. Han behöver verkligen all rutin han kan få och det var skönt att gå ner och lufta i lite lägre klasser och strunta helt i resultatet. Bara lägga fokus på det vi behöver jobba med just nu.

Idag fick Ramius följa med igen till Sundbyholm och endast gå en klass, 135. Han var dubbelnolla och placerad! Hoppade jättefint. Inte helt nöjd med rundan fullt ut kanske, men vi höll en relativt rytmisk galopp genom hela banan och jag valde hela tiden lite framåtlägen som jag måste lära mig göra med honom. Han hoppade riktigt bra.

Ramius har gjort sitt för den här veckan och nu ligger fokus på markarbetet och teknik med honom två veckor framåt innan han ska gå två 145 klasser. Imorgon följer Valence och Lady Madonna med till Sundbyholm och går en varsin 140-start. Ska bli kul!

Video från 135 idag kommer. Bjuder på några stillbilder sålänge!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback