__

Duktiga hästar!

Elmer skötte sig jättefint idag! Hade ett rakt bett i första klassen vilket han inte trivdes på inomhus. Gjorde som vanligt sitt jobb ändå men känslan var inte alls lika bra. Rev sista oxern för att jag tappade distansen och kom på tok för nära. Höll på att göra samma tabbe i andra klassen men han jobbade för en nolla ändå! 4 fel i första 1m och 0 fel i andra. Hans psyke är så bra, spelar ingen roll hur hindrena ser ut eller hur höga dem är, han är stencool! Mycket, mycket styrka saknas och han mattas av i slutet på banan men med några månaders träning i vinter kommer han inte ha några som helst problem med att hoppa 120 i vår!

Ville var också jätteduktig idag! Felfri och enkel runda i 110 och 4 fel i 120, min tabbe. Det går verkligen framåt och vi har klättrat fort upp i 120. Vi behöver lite bra hoppning i kroppen ett tag nu så kommer han nog leverera stadigt på tävlingsbanorna i vår!

Rebell kommer en dag bli någonting riktigt bra tror jag! En hel del arbete på honom och han behöver så många "tävlingsrundor" i kroppen som möjligt men att hoppa större hinder är inga problem för honom! Ett ner i båda klasserna. I 110 var han spänd och lite uppmärksam på allt runtomkring de första fyra hindrena innan han började hoppa som han ska och var jättefin i slutet av banan. I 120 kändes han mycket bättre redan från början och hoppade mycket väl! Ett ner på en linje med fem galoppsprång där vi fick för trångt, måste jobba med att fortare komma tillbaka efter hindrena. Men han lekte över språng på 135 på framhoppningen, höjden är inga problem! Nästa Pay'n jump går han 120 och 130 så vi kan tävla dem klasserna redan i februari. En kommade stjärna för större klasser tror jag! Riktigt kul häst att arbeta med! Film från hans 120 kommer!

En lite trött Elmer i andra rundan 1m, han fick bara fyra hästar mellan rundorna! Men jag är så otroligt glad över hans kanonpsyke, han har verkligen landat! Jag blev aldrig klar i ridningen de sista två hindrena men han kämpade på ändå!


Kommentarer
Melina säger:

Shit! Han hoppar och galopperar som en riktig topphäst!! Gud vad spännande att se vad som blir av er! :)

2013-12-09 | 13:50:13
Erika säger:

Ska du sälja elmer?:(((((( han är ju din framtid! Ni är så fin kram

2013-12-10 | 11:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback