__

Hästarna som ständigt överraskar!

Jag är sjuk. Men alla som håller på med hästar vet att det inte finns utrymme till att vara det. Så trots att jag har mått riktigt dåligt har jag gjort stallet och ridit fyra underbara hästar idag, alla avslutades med hoppning på banan!

Och som de överraskar mig gång på gång dessa fyra. Callisto och Elmer utvecklas med stormsteg! Vilken känsla jag fick på båda idag! Hoppade linjer och serier bara, och ingen var nära en bom och hoppade fantastiskt!

Ville (skäcken) fortsätter att göra enorma framsteg varje gång vi hoppar! Idag hoppade han helt strålande genom serierna och i travhoppningen. Avslutade med ett räcke som låg på 130+ och han gjorde det löjligt enkelt och det är sällan han är i bommarna. Jag är ganska säker på att vi hoppar 130 under mars-april nästa år på tävling! Han är kvick och lätt att rida, noggrann på hinder och ger verkligen en Donnakänsla. Ska verkligen försöka få film på detta snarast så ni får se vad jag menar!

Gjorde samma linjer och övningar med Rebell som briljerade! Bad pappa komma ner med kameran, ville inte göra samma tabbe med honom som med Ville. Ställde då upp några enkelhinder i stället och hoppade riktigt stora hinder... Och vilken enorm kapacitet denna häst har! Han är stor, valpig och har en lång väg att gå i styrka och ridning mellan hindrena! Men med det språnget på en 6-åring, och den känslan, så kan hans blivande ryttare skatta sig lycklig!

Bjuder på två språng på 150 cm (!) idag. Tyvärr mörkt och ni ser säkert inte så mycket, men kanske lite...



 

Kommentarer
Lisa H :) säger:

Han såg ut att hoppa jättefint ( i mörkret) !!

2013-12-04 | 20:31:20
Anonym säger:

FANTASTISK!

2013-12-04 | 21:23:20
lili säger:

otroligt, ser så enkelt ut. som att han inte tar i alls…vilken häst!

2013-12-05 | 00:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback