__

Hej igen!

Nu är det dags att lämna ett underbart julfirande bakom sig, komma tillbaka till vardagen och börja uppdatera regelbundet här på bloggen igen! Jag hoppas att ni allihopa har haft en underbar jul!

Om än lite tråkigt men jag uppskattar ändå denna ickevita jul! Det är inte många gånger jag har kunnat sitta hemma och hoppa på banan i slutet på december. Grusvägarna och skogsstigarna är perfekta och jag har haft riktigt bra träningsmöjligheter under den här tävlingsuppehållet.

Valence och Ramius har sedan tävlingarna slutade haft intensiva veckor i träning både i styrka och kondition. De har båda fått en veckas paus och nu har vi börjar smyga i gång med lydnadsjobb och hoppning. Just nu har jag lagt lite fokus på låga banor med mycket lydnad, komma in nära, jobba i den samlade galoppen, rakriktning osv. Kan berätta med sprudlande glädje att Valence aldrig känts så fin som han gör just nu och likså Ramius där viktiga poletter i utvecklingen trillar ner för varje ridpass. Jag börjar se ett stort ljus i tunneln på vad vi ville lyckas åstakomma den här vintern med träning. Längtar så vansinnigt till tävlingarna sätter i gång igen men ser fram emot fortsatt uppladdning innan dess! :)

Någon som jag däremot verkligen måste arbeta med just nu är Callisto. Han är minst sagt inne i en trotsperiod och har plötsligt blivit "tittig" i skogen och tar inte hjälperna som han ska, bockningar och annat är också vardagsmat för oss just nu. Et busfrö i trotsålder. Finns som sagt en hel del att jobba på nu så det är skönt att han har haft sin längre vintervila redan!

Idag åkte Flying Emma hem efter drygt två veckors vistelse här. Jag har jobbat mycket med henne så det var roligt att hennes ryttare kände resultat av det. Dessutom fick de med sig ett träningsschema hem! :) Det har verkligen varit roligt att rida henne den här tiden, hon är en jättefin häst med massor av talang. Eventuellt besöker en annan välbekant individ oss här i drygt två veckor i januari i form av Lorden, vi får se, ingenting är bestämt än! Men det är verkligen jätteroligt att få hem sina föredettingar igen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback