__

Jag stannar i Södertälje ridklubb

Tävlingsplaneringen inför nästa år börjar redan planeras och då blev det också på riktigt allvar att ta tag i val av klubb för nästa år. Jag har nog aldrig mått så bra tillsammans med min klubb som jag har gjort det här året och det tror jag också har speglats i de resultat vi lyckats med under året. Dessutom har alla lagträningarna för Sylve Söderstrand varit ett stort lyft för mig under 2013. Valet av klubb inför nästa år blev därför i slutändan relativt enkelt. Jag ser fram emot ett spännande år tillsammans med SRK. Vi höll oss kvar i elitallsvenskan och nästa år hoppas jag att vi kommer kunna slåss mer på allvar. Jag är inte helt nöjd med min egen prestation i laget då vi borde ha kunnat sätta fler nollor för laget än vad vi gjorde. Men jag tror starkt på nästa år!

Jag hoppas och tror att det kommer in nya tävlingsryttare till klubben nästa år så vi kan bli ännu starkare bland annat i just allsvenskan. Södertälje RK är en väldigt satsande klubb med en fantastisk anläggning. Det är en klubb som ser alla ryttare och jag har verkligen fått mycket glädje och motivation genom klubben i år. Det är ju faktiskt så det ska vara!

 
Södertälje RK

Kommentarer
Helena säger:

Härligt Amanda! Tycker det är jättekul att du rider för oss och att du är en klippa som alltid ställer upp och rider för laget! :)

2013-12-02 | 13:25:38
Bloggadress: http://helenabarth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback