__

Uppdatering!

Hej mina fina läsare, ber om ursäkt för urusel uppdatering!

Det är otroligt mycket som händer på hästfronten just nu, mycket jag inte vill dela med mig av just nu heller. Hästarna går i alla fall mycket fint hemma och i dag kändes även Valence som varit sjukt vild och het jättefin så det är skönt. Valence och Ramius sätts i gång mer på allvar nu igen och i nästa vecka ska vi börja hoppa små serier igen. Som jag längtar!

Nu står det i alla fall klart att fina Rebell lämnar oss vid årsskiftet och det känns väldigt tungt. Mer än att han åker till Skåne vill jag inte berätta. Hade verkligen hoppats på att få fortsätta resan med honom ett tag till men man lär så länge man lever! Ibland är det hårdare tider än andra och det är ju av det man växer och blir starkare som människa!

Vi har väldigt många intressenter på Elmer nu också så vi får se hur framtiden blir med honom. Jag har ångest men känner att jag måste sälja om rätt köpare dyker upp och allt går vägen. Annars är siktet på 5-årsklasserna med Callisto till våren. Men det är endast av ekonomiska skäl jag känner att han är till salu OM rätt ryttare och hem dyker upp.

Hade en underbar lördag med Amanda som är bästa vännen i världen! Freja kom över också vid lunch så red vi ut en jättemysig långrunda i skogen med mycket skritt och prat! Vad vore livet utan vänner!

Bästa Mandis hade också storstädat sadelkammaren igår kväll när jag var på konsert för Elton John i Friends arena med min pojkvän och hans familj!

Kram på er och trevlig lördagskväll!

 

Kommentarer
Lisa H :) säger:

Förstår om det är lite si och så med uppdateringen, du har ju alltid så mycket att göra! Men det är kul när du gör det :) Ha det så bra själv ;)

2013-12-15 | 15:05:37
Monika säger:

Måste vara svårt att välja mellan dina unghästar. Callisto som du tror så mycket på också Elmer som påminner så mycket om Valle. Vore ju verkligen kul om du kunde behålla båda två.

2013-12-15 | 16:38:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback