__

Fyra fantastiska hästar

Är så himla glad över mitt team, mina fyra egna hästar som jag har nu. Det är dessa fyra jag ska satsa på under säsongen och jag är väldigt fäst och tror otroligt mycket på alla fyra.

Valence och Ramius är två hästar som är otroligt starka mentalt och som båda kan hoppa riktigt stora klasser under året. Båda är väldigt behagliga som individer och jag ser båda som mina förstahästar och är de hästarna som ligger mig allra varmast om hjärtat. Båda ska under året tävla mestadels i 140-150-klasser. Valence lite mer mot klockan och Ramius förmodligen gå fler 150-klasser under året än Valence.

Svampen och Kulan är mina två talanger som båda har mycket kvalité men mer arbete och rutin som behövs under årets gång. Båda är starka mentalt och har stort hopp i sig. Kulan ligger snäppet före , både mentalt och hoppmässigt men Svampen är mer klar i kroppen. Tror att båda är två blivande stjärnor och att de kommer blomma ut under utomhussäsongen i år.

Mina fyra egna hästar som jag har just nu passar mig väldigt bra och det är de hästarna jag vill lägga ner 100 % på. Valence och Svampen är mer lika och Kulan och Ramius påminner på många plan om varandra. Valence och Svampen är två som passar mig väldigt bra ridmässigt men det väger Kulan och Ramius upp ännu mer med deras extrema hoppmod och scope!

Planen är att jag ska behålla alla mina fyra hjärtan under året och eventuellt sälja Svampen eller Kulan i slutet av året.

Är väldigt glad och nyfiken på hur året med mina pojkar kommer att utveckla sig och är väldigt tillfreds med de hästar jag har. Det känns så rätt!

Utöver det har jag otroligt fina hästar för utbildning och försäljning som jag är eorhört tacksam över att få förtroendet att jobba med!


Kommentarer
Anonym säger:

Fantastiska hästar har du Amanda, verkligen! Ska bli så otroligt roligt att få följa dig, du är en fantastisk förebild för mig och många andra!!

2013-02-20 | 10:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback