__

Svampen har utvecklats enorm mycket

Red ett riktigt dressyrpass igår på Svampen i ridhuset, det är så många poletter som verkligen ramlat ner. Formen är riktigt låg och rund, halsen är längre och han ligger stadigt i bettet. Formen är så pass stadig och fin att vi börjta jobba med slutor, skänkelvikningar och öppnor, samt att han har riktigt fin ökad trav när han är loss i dressyrarbetet. Men tid och styrka kommer han nog bli riktigt fin häst även i dressyr och markarbetesjobb faktiskt. Trodde man inte när vildbasen kom med extrem underhals och huvudet rakt upp i vädret!

Blev smått förälskad redan första gången jag satt på den här mycket speciella och egensinniga hästen och är så glad över att han är min! <3


Kommentarer
ch säger:

Amanda, du är verkligen en begåvad ryttare. Förutom din otroligt bra stil och känsla att rida så har du en grym förmåga att se hur pass bra och mycket hästen kan utvecklas. Inte bara för ditt goda öga utan för att du också kan utbilda hästarna på bästa och rätta sättet. Du är en inspiration och förebild. Så kämpa på dom dagarna det känns extra tungt och omöjligt. För du har en otrolig talang! Ge inte upp den:-)

2013-03-02 | 14:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback