__

En härlig heldagskurs!

Jag har varit jättedålig på att blogga senaste dagarna men det är verkligen bara för att det har varit fullt ös hela dagarna och kvällarna.

I söndags hade jag en jättehärlig dag med heldagskurs hemma. Det var två nya ansikten och hästar på kursen vilket var riktigt motiverande och roligt! Två härliga människor och båda satt på jättefina hästar, så det var riktigt kul. Kursen gick jättebra och tur med jättefint väder och god mat hade vi också! Att hålla träningar är något av det bästa jag vet!

Hästarna går jättebra och känns i fin form. Den här veckan sätter tävlingarna äntligen igång igen på allvar (Äntligen!!!!!).

Det händer mycket i stallet närmaste tiden också. Bästa finaste vännen Rebecca kom och bodde här lördag till söndag, var med på kursen och sedan tog hon med sig Lorden hem igen efter att han spenderat en månad hos oss. Hoppas hon var någorlunda nöjd med hans form. Är så ledsen över att de bor så "långt" bort (inte i Mariefred...;)). Skulle vilja träffa dem båda varje dag! <3

Det har också kommit in en ny häst i stallet! Ett åttaårigt sto med toppstam. Mer info kommer!

Men ja, nu är jag tillbaka i skrivandet igen i alla fall! Hoppas ni orkar fortsätta följa bloggen trots mina dumma små "pauser" hela tiden!

Min kärlek <3

Kommentarer
Melina säger:

Såklart vi orkar :)

2013-07-24 | 08:09:49
Anonym säger:

Underbart att ha dig tillbaka, bästa bloggen oavsett :)

2013-07-24 | 08:41:33
Anonym säger:

Ja Amanda, det var en jätterolig och bra Söndag. Tack så mycket! Lycka till på tävlingen i helgen. Följer er på Equipe :) / Lisa H.

2013-07-24 | 10:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback