__

Världens bästa och tappraste kämpe!

Här är en bild på Valence över endast hinder nummer 3(!) i Grand Prix i Runsten... Med faktum att han dessutom hade rejäla gräsbroddar och sidokappor så är det sjukt att han hoppade 13 språng på 150 på det här sättet. Ni ser ju hur höger framsko sitter redan här... Och den åkte inte av förrän åtta språng senare :/ Min älskade häst...

Tack till världens bästa hovslagare som kom redan tidigt dagen efter tävlingen och tog hand om min stjärnas söndertrasade hov och gjorde så att han kunde gå ohalt igen. Som verkligen bryr sig!
 

Kommentarer
Sara säger:

Varför avslutade du inte rundan om du nu kände att något han gjorde var konstigt, som han aldrig hade gjort förut? Eller tänkte du bara på resultatet då? Det är okej att inte avsikta om något känns fel, risken finns ju att felet blir 3 ggr värre om man fortsätter..

2013-06-27 | 08:48:04
jojo säger:

Detta undrar jag också. Om du kände redan efter vattnet och i svängen som du skrev att han stretade emot vilket du aldrig varit med om tidigare!? Bara nyfiken över dina funderingar och ditt tänk just då på banan samt nu i efterhand? Jätte tacksam för avar.

2013-06-27 | 14:48:51
Monika säger:

Stefan är bäst!

2013-06-27 | 21:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback