__

Caramelle har lämnat stallet

Idag åkte Caramelle hem till sin ägare och uppfödare och ska nu fortsätta tränas oich tävlas av henne. Det känns lite tråkigt förstås för hon var så otroligt go och rar som individ och väldigt fin ridkänsla på.

Även om vi än så länge inte hunnit komma framåt på tävlingsbanorna så är jag väldigt nöjd med den utveckling hon gjort här. Hon har utvecklat språnget mycket och blivit lättare och kvickare att rida. På träning har hon flera gånger gjort riktiga kalassprång, så visst finns det i henne. Men hon är stor, lite valpig och har dessutom bara ett öga, så det gör ju att det tar längre tid än för en annan häst. Hur som helst har Caramelle varit en väldigt härlig häst att ha i stallet!

När Caramelle hämtades så lämnades hennes 4-åriga dotter Car de mumma e Cortez hit. Hon är även till salu. Mer info om henne kommer.

Caramelle <3



Kommentarer
Victoria säger:

Tråkigt när en häst måste lämna, men ser fram emot att läsa om den nya pållen :)

Håller tummarna för att du snabbt ska bli bra :D

2013-03-29 | 20:48:16
Bloggadress: http://vican.blogg.se
Victoria säger:

Ps. Jag tycker du har världens bästa hästblogg - och blir alltid lika glad av att titta in här och se att det finns ett nytt inlägg :D

Dock väldigt usel på att skicka iväg en kommentar :P

2013-03-29 | 20:49:30
Bloggadress: http://vican.blogg.se
Linda säger:

Hej Amanda!

Om man tittar på filmer från när du bara hade valence, caruso & lorden så är din sits över hinderna väldigt annorlunda jämfört med nu. Då rätade du upp dig i landningen, nu hänger du kvar lite.. Är det något du märker skillnad på både hos dig & hästarna efter hinderna? :) bara en undran då jag la märke till det när jag såg filmerna på caramelle

Sen undrar jag hur din lastbil ser ut, har du planer på att försöka köpa en större om något år? :)

Tack för en otroligt bra blogg, du är väldigt inspirerande!! :D

2013-03-30 | 01:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback