__

Film Flying Emma

En liten film från hoppningen igår. Första gången jag hoppade henne, har skuttat några sockerbitar innan. Hoppade inte speciellt mycket, allt kändes otroligt lätt och okomplicerat med henne och hon har inte varit igång träningsmässigt ordentligt i vinter så kändes dumt att slita på i onödan.

Känslan med henne är helt grym. Hon är dock svag och inte i kondis nog än, samt att jag måste hitta knapparna ridmässigt att få mer tryck i henne, jag har fått det gratis när vi tränat hemma utomhus så hennes bjudning dog lite när vi kom innanför ridhusväggarna. Men bortsett från det känns hon som en väldigt kapabel häst, Hon leker bokstavligen runt, har grym balans i sig själv, hoppar med lätthet och stort scope, avspänd attityd och mycket modig. Känns som det finns enkelt språng för stora hinder. Ska bara dubbelchecka med hennes ägare men planen är att hon följer med till Södertäljes tävlingar oh gå 110 och 120 unghästklasser till helgen.

Det låter som att hon touchar kryssoxern varje gång -.vilket hon inte gjorde en enda gång ;) Det beror på att hon drar in luft i språnget som ston kan göra ibland. Får hålla lite koll på det så det inte blir värre.

Kommentarer
Johanna S säger:

Superfin!!! Och bärig trots sim ålder! :-)

2013-03-19 | 15:27:37
Camilla Robertsson säger:

kanonfin häst!
visst är jag inte helt fel ute med att man kan korrigera att dom drar in luft genom att sy igen slidöppningen med några stygn?

2013-03-19 | 18:57:11
Bloggadress: http://unafraid.blogg.se/
Julia säger:

Verkligen fin! Hur hög är hon?

Svar: Hon är ca 165 :)
Amanda Gullström

2013-03-19 | 22:30:07
Bloggadress: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback