__

Analyserat mina fel

Jag har analyserat mina fel i finalen med Ramius och kan konstatera att jag inte får med ytterbogen till tvåan, har ofta problem med just det i vänster varv (bara att jobba på!). Red fram lite för mycket och svängde i luften på de tre galoppsprången fram till plankan. Kan hända att han tryckte lite från läktaren, miss i ridningen helt enkelt. Och till sista räcket vi rev innan trekombinationen borde jag valt innerbåge på 6 galoppsprång, inte sju. Alternativt jobbat bättre med vägen och bågen dit, ryttar- och rutin/slarvmiss.

Och så är jag glad över att Ramius orkade hoppa ändå så pass bra som han gjorde. Självklart kände jag att det var inte riktigt samma tryck och spänst som han brukar ha men han orkade trots allt hoppa igenom yttligare en stor och lång 150-bana efter fredagens debut! Ska bli spännande att se var och hur han är under nästa utomhussäsong! Min stjärna! <3
 

Kommentarer
Emmie säger:

Ni var helt grymma, såg bara rundan i finalen och den va ju as bra, hörde att fredagens runda oxå var väldigt bra =)
Små detaljer som ska finslipas så kommer nollan nog om bara några starter!

2013-10-14 | 11:46:18
Bloggadress: http://lsgroom.blogg.se
Sofie säger:

Wow, jag är jätteimponerad! Jag läste bara din blogg och blev lite fundersam om du inte matchade honom lite väl hårt (ja, det är inte min sak att lägga mig i, men du vet som bloggläsare engagerar man sig ju! :)) som tog ut honom i en så svår klass.

Nu har jag dock tittat på rundan och ni behöver absolut inte be om ursäkt! Jag tycker att han såg väldigt avslappnad och ridbar ut och han hoppade väldigt lätt. Det syns så väl att det är rutin och styrka som saknas, sen kommer ni verkligen att göra det lekande lätt.

Så kul för er, så grattis till en fin runda!

2013-10-14 | 14:09:48
Bloggadress: http://sofiebergling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback