__

CALLISTO <3

Hade ett grymt bra pass på mitt unga framtidslöfte idag! Jag har fått så mycket bra tips av bästa Anette (som hjälpte mig även med Valence som bebis). Vi försöker jobba på hans styrka, att få starkare avstamp och få en rundare språngkurva. Jag hade tenderat att ha lite för mycket kontakt med munnen genom språnget. Idag gjorde vi lite olika hoppövningar och avslutade på en 5,5. Sista gången tog vi samma språng som Amanda och Kulan gjorde. En 120-oxer som var riktigt bred. Jag kom in med lite tryck och framåttänk i traven, mjuknade rejält i handen och han hoppade upp i luften och bakbenen öppnade han upp hur fint som helst! Två kanonsprång över en stor oxer. Han känns så lovande och det märks att övningarna vi gjort sista tiden ger resultat. Hoppa banor kan han och är helt rätt i huvudet. Så detta är vad vi ska lägga energi på just nu!

Min fina Elmer kom ut på en längre tur i skogen. Han har varit rätt dum och testat mig rejält när vi ridit ut men idag var han nästan snäll som ett lamm. Det ger sig nog snart. Ridkänslan är väldigt lik Valence och det är väldigt välkommet! :D :D Är förälskad i min nya bebis!

Tyvärr kom vi aldrig iväg på träningstävlingen med Elmer och Quilago (e Quidam de revel - Carthago). Starttiden blev framflyttad så vi hann dessvärre inte. Men vi ska åka och hoppa bana på nytt ställe förhoppningsvis redan imorgon. Tanken är att dessa två ska kunna tävlingsdebutera om 3 veckor! :)

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback