__

Det går så bra för mina "föredettingar"!

Jag är så stolt och måste få skriva ett litet inlägg och berätta hur det går för några av hästarna som funnits hos mig antingen som försäljnings-/utbildningshästar eller varit mina egna!

Lady Madonna var dubbelnolla och placerad i 120 och 130 i helgen med sin nya ryttare som verkligen älskar henne! De började sin tid tillsammans efter försäljningen fantastiskt för att sedan hamna i en liten svacka. Donna är en mycket speciell och känslig dam och jag blev mycket glad och hedrad när de ringde och bad mig om lite hjälp i träningen. Nu har de verkat hitta knapparna igen och de passar otroligt fint tillsammans. Det kommer bli spännande att följa deras resa i år trots att vi bor med över 6 h avstånd från varandra!
 
Superspänstiga Monalisa nollade återigen 1m och 110 med sin ryttare som matchar denna toppförsiktiga lilla gummiboll mycket klokt. Man kan inte annat än att älska denna lilla spjuver och jag tror att de har många fantastiska och framgångsrika år framför sig på tävlingsbanorna!

Caruso matchas väldigt lugnt men är otroligt uppskattad och lovordad av alla tränare som sett honom. Tyvärr hörde vi av förälder att tävlingsintresset hos hans ryttare inte är jättestort just nu men de klasser det gör tillsammans går jättebra och de gör alltid jämna och fina resultat ihop! De är dessutom kvalade för 130 och jag hoppas att de kommer ut och njuter av utomhustävlingarna tillsammans i vår och sommar. Min saknade, fantastiska Caruso!
 


Lord Greystoke och min underbara vän Rebecca hoppade hem en 6:e placering i 120 förra helgen och hoppade även hela 130-banan felfritt, bortsett från en volt till första hindret där båda halvsov innan start. Lorden hoppade grymt bra och Rebecca som knappt har någon rutin alls i 130-klasserna var jättelycklig när jag pratade i telefon med henne efter. De är dessutom med i ett av SRKs allsvenskalag och radar ständigt upp nollor. Jag vet att de kommer ha ett riktigt roligt och framgångsrikt år i år. Var uppe och höll träning för dem två dagarna innan tävlingen och har nog aldrig sett Lorden så fin som då!

Även fina Levinio tävlar sparsamt men mycket framgångsrikt med sin nya ryttare som har fått sin drömhäst som läromästare! Följer jag bara lite smått på instagram men Levinio lever som en kung och de passar verkligen jättefint tillsammans!

Fina Elmer tränar och tävlar för att samla rutin, jag har sett lite videos från träning och kan bara konstatera att det är en riktigt kvalitétshäst med all framtid för sig! Han är grön på tävlingsbanorna och hans ryttare har inte haft en så ung häst innan. De passar dock som hand i handske och kvalitéerna i vissa språng bara lyser. Hoppas få träffa dem mycket på tävlingar i sommar!

Fina Flying Emma bor ju bara 10 minuter från oss hos en vän hos mig som köpte henne. Hon har tidigare haft en travare till D-ponny som hon tävlade i lite lägre klasser på. I och med köpet av Flying Emma fick hon chansen att utveckla sin potential som ryttare och de rusar med stormsteg fram i utvecklingen! De var nolla i sina två första 120 och har i princip varit felfri i alla klasser i år! I sommar väntas en spännande 130-debut!
 


Silver Bullet som fortfarande står kvar hemma hos oss med min närmaste vän som nu äger honom har gjort många fina 130-rundor i år och förra året, även på nationell nivå. De jagar rutin i 130-klasserna tillsammans då de båda fortfarande är orutinerade och sedan är siktet inställd på större klasser i framtiden på denna scoopiga, modiga grå Kula.


Jag har mycket kontakt med flera av hästarnas nya ryttare och ägare, Silver Bullet och Flying Emma ser jag ju varje vecka/dagligen och jag tränar båda ekipagen. Lorden och Rebecca träffar jag också ofta och Rebecca kommer med jämna mellanrum hit och bor här och tränar. Dessutom har jag mycket kontakt och dialog med framförallt Madonnas och Monalisas ägare. De är flitiga med att skicka filmer, diskutera tankar och upplägg och trots att de bor långt nere i södra Sverige känns det som att jag får vara en liten del av deras resa. Så himla roligt! Elin och Lady Madonna ska dessutom komma upp hit snart över en helg för att träna, vi ska även åka på en tävling tillsammans igen!

Så stolt över "mina" före detta hästar och deras nya ryttare. Fina ekipage som levererar resultat, trivs ihop och har många riktigt roliga år att vänta! Tänk hur bra det har blivit! Jag blir så glad och så stolt.

Nu la jag in egopictures på hästarna från när jag hade dem men jag ska försöka få lite kontakt och egna ord/bilder/filmer om ni vill se och höra från hästarna. Jag vet att det brukar vara uppskattat så kan försöka få till ett kul inlägg här kanske...

Kommentarer
Jennifer säger:

Åh vad roligt att det går så bra för dem. Så otroligt fina hästar allihop! Tänk om man hade kunnat samla dem på hög ;)

2014-04-25 | 15:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback