__

Dyrt med hästsport...

Snart måste man vara miljonär för att kunna hålla på med detta. Dags att börja rida in mer pengar 2015... Nu är SM anmält iallafall, ser verkligen fram emot denna fantastiska tävling. Jag väljer bort Arezzo i år igen då det helt enkelt blir alldeles för mycket pengar, ca 35000-40000 kr. Bättre att verkligen etablera sig och prestera på topp i Sverige innan man söker sig vidare. Vi har många fantastiska tävlingsplatser med toppunderlag och stora arrangemang. Vi kommer åtminstone tävla endast i Sverige under våren och sommaren.


Tror båda mina hästar kommer lägga i ytterligare en växel 2015, det ska bli ett otroligt spännande år och vi har enormt mycket bra erfarenheter med oss från många Grand prix klasser på 150-höjd 2014.




Kommentarer
Julia J säger:

Alltså dessa summor är inte försvarbara! 9000kr för att starta två hästar på ett SM, o då har du inte ens kommit dit än... Galet.

2014-12-28 | 18:43:47
Bloggadress: http://agnesjuliajohansson.blogg.se
Sandra säger:

Fyfan. Inte nog med att ridsportförbundet lägger det som den andra tävlingen på säsongen(dessutom helgerna i rad), så måste dom även skinna folk. Det krävs ridhus, utlandstävlande och en jäkla massa pengar för att ens va med känns det som...

2014-12-28 | 20:29:49
Bloggadress: http://sandrashorses.blogg.se
Rebecca säger:

Visst kostar det mycket pengar att tävla men det är även vi ryttare som driver upp priserna. Vi ställer helt andra krav på underlag, hindermaterial, live uppdateringar och prispengar än för bara 10 år sedan. För att finansiera detta måste föreningarna göra stora vinster på sina tävlingar, annars kan de inte underhålla sina anläggningar och göra nya investeringar. Men det hade ju hjälp ekonomin en del om man hade vunnit lite mer klasser...

2014-12-31 | 17:01:16
Bloggadress: http://stallduveneck.weebly.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback