__

Ett blogginlägg av min vän Julia

Ett intressant inlägg jag precis läste på min väns blogg. 

www.agnesjuliajohansson.blogg.se


Kommentarer
Tina Eriksson säger:

Vart vill du komma med det här inlägget? Vad är det som är intressant? Det kommer alltid vara så att folk har olika förutsättningar och livet kommer alltid att vara orättvist.

Jag tror att dom som har hästar för mycket pengar och sina tränare på plats med mera, med mera, vill komma långt och bli lika bra som alla som bara har en häst och en skruttig lastbil. Bara för att man har förutsättningarna är man inte sämre eller har mindre vilja.


2014-12-01 | 16:32:33
Anonym säger:

Det intressanta är väl att detta endast fungerar i ridsporten. Du blir inte framgångsrik inom fotboll, ishockey och dans utan väldigt mycket talang och träning. I ridsporten kan framförallt de yngre ryttarna köpa sig framgångsrika 150- 160 hästar och göra en betydligt sämre ryttarinsats och ändå slå en ryttare som sitter på sämre häst men rider bättre. Det är väl det som tyvärr är stora baksidan i ridsporten.

2014-12-01 | 16:38:29
claes-göran olofsson säger:

hej, jag tror jag känner dig..känner du igen mig?, sök på "claes-göran olofsson" på goggle så får du alla mina kontaktuppgifter, mitt namn är inte så vanligt

2014-12-01 | 17:33:26
M säger:

Håller helt med Tina - livet är orättvist och alla har olika förutsättningar. Men OM man har möjligheten att kunna köpa superfina hästar, har tränare på plats och lyxiga materiella saker - varför ska man inte göra det?
Att "stå tillbaka" för att alla inte har samma villkor känns väldigt trist. Mellanmjökssverige kan driva mig till vansinne ibland - bara för att du har "det bästa" gör dig inte till den bästa. Flertalet av världens bästa ryttare har inte haft en krona för att satsa från början.

Du är en väldigt duktig ryttare och har viljan att utvecklas och komma långt - det är mer värt än allt annat

2014-12-01 | 18:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback