__

Fina hästar och hög kvalité på P&J

Hästarna har skött sig mycket fint idag! Valence är som vanligt stora stjärna och bevisade att han är i kanonform, första riktiga hoppningen på väldigt länge! Han var felfri i 140 cm över en lång bana på 13 språng. Därefter fick Pontus Westergren och Helena Persson hoppa sina SM-hästar över en 150-bana. Valence och jag hakade på för en sista check om formen är tillräckligt god för en debut i senior SM. Och visst är han i form för att kunna göra det! Vi hoppade totalt 10 språng där inne på 150 cm och det lika felfritt, känslan då var dessutom ännu bättre än i första rundan. Älskade, älskade häst. Träningen i vinter har dessutom givit superresultat, han känns oerhört stark och vältränad. Nu får vi ladda inför vår kommande tävling, SM i Borås. Det blir det svåraste vi gjort tillsammans hittills. Han ska få nya skor imorgon och lite kortare fötter vilket bara kommer göra oss gott inför nästa start! ;)

Ramius gjorde även han ett mycket fint jobb, två pet i 140-rundan men jag får ta på mig dem. Annars blir känslan bättre och bättre och mycket mer harmoni mellan hindrena. Han hoppade många kalassprång idag!

Nino bockade fint av mig på framhoppningen idag, han blir alldeles yvig och det märks att det var andra gången har var ute... Så otroligt grön! Men felfri i 80 cm och sedan 4 fel i den andra klassen. Han behöver utbildning och rutin men han kommer bli en stjärna en dag!

Jag fick dessutom se och träffa fina, fina Elmer och hans nya underbara ägare idag! De hoppade 90 cm och 1m och gjorde två kanonrundor, så roligt att se. De är så nya för varandra men har hunnit rida ihop sig som ekipage förvånansvärt fort ändå. Jätteroligt!

SRK är en fantastisk klubb på alla sätt. Vilken otroligt hög kvalité det är på deras Pay'n jumps och tävlingar. Dessutom en stämning som gör att man stortrivs, helt underbart. Jag är en stolt SRKare och är så nöjd med mitt val på alla sätt!! Det kommer bli ett riktigt roligt år!

Vallis idag! <3
 


Kommentarer
Lisa H :) säger:

Vad roligt att det kändes så bra så du kan starta SM! Kommer verkligen hålla tummarna för er då!

2014-02-02 | 23:36:42
Anonym säger:

Gud vad roligt!

2014-02-03 | 13:34:16
Emelie Ek säger:

Och jag är så glad över att du är i SRK och att ni alla är i sådan toppform!!! Jag tror som du, det här blir THEEEEE YEAR!!!!!

2014-02-08 | 14:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback