__

Fullspäckad torsdag!

Morgonen började direkt efter utsläppet hos min otroligt duktiga sjukgymnast som återigen kollade igenom min armbåge som är fullt frisk och hundra procent rörlig. Härligt!

Därefter gick hon igenom rygg och nacke, mobiliserade en hel del låsningar och tog hand om mig så att jag kände mig som en nya människa när jag gick därifrån!

Därefter for jag iväg med bilen och hoppade 4-åringen e Cartier som nyligen blivit inhoppad, går verkligen framåt med stormsteg, jätteroligt! Det finns dessutom lite språng i honom och han har snabba tassar så det ska bli spännande att se hur mycket potential som finns i honom framöver. Hoppade också fina Imeldina som hoppade några helt fantastiska språng idag! Underbar känsla!

Åkte hem och pysslade med saker hemma innan jag gjorde iordning min stjärna Valence för lite träning i ridhuset. Formen känns fin och vi tränade lite lydnad på små hinder på en bana också, känns bra. Avslutade på några få språng riktigt stort och han hoppade fantastiskt, nästan så att han blir lite överförsiktning och att jag måste ha lite ben på honom än vanligt fram när hindrena blir så stora. Men sprången kunde man inte klaga på idag minsann...

Därefter hem, rida ett par hästar, mocka och fixa hela stallet innan Freja kom och jag red ut med henne också! Vi var ute och galopperade på våra fina unghästar, jag på Nino som skötte sig jättefint!

Därefter iväg för lite hoppträningar för en grupp fina elever!

Sen middag och äntligen lite kvalitétstid med min kärlek och sambo!


Fina Ida får pryda bloggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback