__

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Gårdagens nyårsafton firades hemma med gäster och mycket god mat! Vid tolvslaget stod vi ute i stallet och skålade med hästarna för att hålla koll på att ingen fick panik. Hästarna var överlag mycket lugna och fick mycket morötter av oss alla där ute! :)

I och med nytt år, 2014, så är också alla hästarna ett år äldre! Valence och Ramius blir tolv, vilket jag faktiskt inte ser som någon nackdel. De har ännu ett år med rutin i bagaget och det finns hästar i den absoluta toppen som är flera år äldre än dem och i sina bästa år. Jag ser fram emot ännu ett utvecklande år tillsammans med mina grabbar i de högre klasserna på stora tävlingar under året!

Callisto och Elmer blir fem, vilket kanske är roligast av allt! Nu får de ta steget från 1m till 125 och då börjar det ju ändå bli lite hinder och lite spännande tävlingar att delta med! Elmer kommer nog inte finnas med mig så långt in på året men det ska bli riktigt kul att se hur Callisto axlar manteln som nybliven 5-åring och alla mål som följer med på vägen.

2013 var yttligare ett skadefritt år där hästarna förutom en mindre svullnad i Valles ben över ett par dagar och en hovböld hos en försäljningshäst gick mycket smärtfritt. Valence har nu hållit sig frisk från allt vad har med kotledsinflammationer, senskador mm att göra från att han var fyra år! Och att nämna är att detta blir hans sjätte år i svår hoppning! Vi hoppas att vi får hålla oss lika friska och fina även under 2014!

 

Kommentarer
jessica säger:

Hej! Nu måste jag vara nyfiken o fråga vad du har gjmed Valence för att han ska ha hållt sig så skadefri o då speciell från inflammationer mm? O då även gå på den nivån som han gör? Hade varit roligt att veta o lärorikt också såklart :) bra blogg med, kul att du är igång mer igen :)

2014-01-01 | 17:28:06
Bloggadress: http://www.jemaax.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback