__

Hoppat större bana för första gången för säsongen

Nu har Ramius börjat komma igång lite mer ordentligt med hoppningen igen inför en spännande säsong 2014. Idag red vi ut först och sedan gick vi direkt in och hoppade en bana där de flesta hinder låg runt 140 cm. Det känns som om arbetet i vinter har givit resultat och även om vi är lite ringrostiga (framförallt jag). Han bjöd in i kombinationen andra gången vi skulle hoppa den gröna oxern så anridningen dit blev konstig och vi kom tokstort på en oxer som dessutom var rejält bred. Lite tokigt språng och jag kom helt ur balans men sen tog vi om den och han hoppade fantastiskt! Känns så härligt att kunna gå in och hoppa en så pass stor bana med mjukisbyxor, utan bakbensskydd och utan att ens sätta tryck i galoppen och ändå hoppar han så enkelt och väl! Älskar verkligen den här hästen och ser väldigt mycket fram emot den här säsongen med honom och Valence!



 

Kommentarer
Anonym säger:

Du skrev tidigare att din pojkvän/sambo skulle försöka komma ut på någon tävling i vår. Blir det Ramius som står för den uppgiften då? :) Han verkar ju vara en ganska avslappnad individ som tar saker med ro :)

2014-01-07 | 22:59:07
Erica säger:

Vad fint han hoppar! :) och helt sjukt att ni kan hoppa ute fortfarande,:O här uppe i norr har vi haft is i två månader. Normalt brukar det va packad snö och bra ridunderlag denna årstiden...

2014-01-08 | 17:29:20
Bloggadress: http://ericasjostrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback