__

Trimmar på formen

Hästarna jobbas för fullt just nu och känns överlag väldigt bra. Valence och Ramius hoppas mycket banor med fokus på lydnad och rakriktning och känns finare och finare för varje pass. Valenc e känns vrålstark efter arbetet i vinter och känslan med honom är nog bättre än någonsin!

Ville och jag ska hoppa en lite större bana snart igen och han har också kommit i fin form och laddar nu upp inför kommande säsong inför en försäljning. Jag har en bra känsla på honom och för varje gång vi hoppar utvecklas språnget mycket!

Rebell och Elmer rids mest ute i naturen och Elmer är precis hur fin som helst, han har verkligen landat i sig själv den killen. Imorgon kommer en ny försäljningshäst till stallet, mer om det senare!

Idag har jag haft en liten hoppkurs under dagen med banhoppning med fokus på lydnad och teknik. Kul att komma i gång med det igen efter mycket styrkejobb under vintern med serier osv. Överlag mycket hög nivå och fina hästar och elever! Avslutades med lunch och tävlingstänk, planering osv. Tvingar nästan mina elever att vara lika målinriktade som jag själv men än så länge protesterar de inte... ;)

Har anmält till payn jump den 19:e på SRK med Callisto och Ville, ska eventuellt hoppa en häst till då också. Callisto ska hur som helst gå två 110 då, debut för honom! Spännande! Ville går två 120 cm.

Nästa payn jump är två veckor efter och då blir det smygstarten för stjärnorna i stallet, Valence och Ramius! Jag längtar nästan ihjäl mig!


My love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback