__

Fina hästar!

Tävlade Nonstop och nykomlingen Sigge igår på fina gräsbanan i Köping. Båda hästarna levererade fina rundor med otroligt bra språng i första klassen 120, båda dubbelt felfritt och med en 3:e placering för Sigge och 5:e placering för Totte.

I ca 26-30 graders värme i strålande sol och kort återhämtning blev två klasser kanske litr för tufft för grabbarna. Totte kämpade på fint men dock med blandad språngkvalite och två bommar föll. Vi får ta på oss ett fel vardera.

Sigge, som inte tävlats i högre än 110 på ca ett år inledde med fantastiska språng även i nästa klass, men med kombination av trötthet och en ryttare som rider i en på tok för dålig grundgalopp tog krafterna lite slut i trekombinationen. Inte så mycket att hänga läpp för, han är en liten professor i hoppning och gör nästan inte ett enda litet fel språngmässigt. Jag ser dram emot att rida in mig och lära känna denna fantastiska häst!

Toblerone var mer vild än tam under fredagens tävlingar men blev många erfarenheter rikare. Han fick gå väldigt lugnt veckan innan vilket visade sig vara ett misstag eftersom han fivk för mycket i skallen istället. 8 fel blev resultatet i både 95 och 1m-klassen.

Kan också berätta att fina Donna och hennes nya ryttare Elin var felfria och 3e placerade i 130 i helgen! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback