__

Mycket att göra

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Just nu har det verkligen hänt mycket hemma på gården, med många nya hästar som alla är redo för att tävlas och som jag måste lägga ner mycket jobb med för att få dem inom den "ram" jag vill ha för att kunna prestera på tävlingsbanorna. Jag har dessutom lite kunder och visningar på några av hästarna så även om jag brukar säga att jag har mycket att göra så slår dessa veckor allt jag tidigare varit med om.

Det är fantastiskt roligt att ha så många fina hästar utöver mina egna i stallet. Jag har redan skrytit och berömt min fyra som jag verkligen är väldigt nöjd med. Valence och Ramius håller båda en hög klass och jag kan inte vara med nöjd med mina coming stars Nino och Callisto. Men att utöver dessa fyra ha så fina hästar för utbildning och försäljning är ett privilegium, Nonstop "Totte" som är här på längre sikt och nu ska etablera sig i 130 för att sedan ta steget upp tom 140. Utöver detta två stora talanger i Zaresta och Serengeti som båda tilltalar mig mycket både till språng och ridning. Och minst, men absolut inte att räkna bort är Quinny som har stulit mitt hjärta med storm, så egensinnig, mycket motor, massor av attityd och egen vilja men hoppar som en liten katt. Hoppade henne för andra gången idag och hon imponerar stort! Utöver det har jag Toblerone som är inhoppad och med rutin på tävlingsbanorna har en stor utvecklingspotential.

Som om inte detta vore nog fantastiskt har jag riktigt bra hästägare och dessutom nya hästägare som vill ställa sig i kö och bokar platser för att ha en plats här senare i höst/vinter.

Just nu känns det riktigt bra! :)

 

Kommentarer
Anonym säger:

Det är du så väl värd, du lägger ner ett fantastiskt jobb på alla hästar!

2014-07-19 | 08:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback