__

En bra helg!

Härligt att spendera helgen hemma på en mindre tävling bara några mintuer från där vi bor. Ibland är det skönt att ha lite mindre krav och bara försöka göra rundor som utbildar de yngre eller mindre rutinerade hästarna.

Totte har verkligen skött sig strålande och hoppat många fantastiska språng. Han var dubbelnolla i 110, 0 fel och 5:e placerad i 115 och i dagens 120 hoppade han väldigt, väldigt fint med ett nätt nedslag i slutet av banan som jag får ta på mig. Otroligt nöjd med honom och hans språng utvecklas hela tiden. Han känns verkligen redo för 130 inom en snar framtid.

Nino har varit vildare än vildast och inte hoppat lika fantastiskt som han brukar, varierande språngkvalité. Passar nog alldeles utmärkt med sommarbete och paus för honom nu. Han gick 110 felfritt igår och 115 med 4 fel. Hoppningen är egentligen det minsta problemet med honom just nu...

Valence fick lufta sig i en mindre speedklass idag och vann den! Han börjar ju lämna i från sig förstaplatsen i stallet till Ramius och kommer gå både GP-klasserna i 150 men också gå mot klockan i lägre klasser. Något som passar Valle väldigt bra. Han var jätteduktig och snabb i benen idag! :)

Callisto gick endast dagens sista klass, 120, och satte en säker nolla. Han är för att vara fem år ung alldeles fantastisk i mina ögon. En riktig framtida stjärna! Nu har han ett litet sommarlov med mycket bete och stärkande arbete framför sig och går nog ingen tävling förrän i september igen!

En fantastisk bild på Nonstop (Totte) som min underbara vän Erika har tagit! Tusen tack!
 

Kommentarer
Anonym säger:

Stort grattis, duktiga Amanda!!

2014-06-29 | 21:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback