__

En riktigt bra helg

Hästarna har varit jättefina i helgen!

Ramius och jag gjorde vår första riktiga tävling i år och han satte en fin dubbelnolla i gårdagens 130 och knep en placering, hoppade mycket bra!!

Callisto debuterade 120 och kändes redan på framridningen lite mattare, tittigare och vingligare än normalt. Han är ju bara barnet så det skiljer sig lite från dag till dag och självklart beroende på hur veckan sett ut och så. Han gjorde det ändå lekande lätt, känns inte som att han behöver ta i alls. Tittade som tusan på ettan så fick trycka på honom där, tyvärr gjorde jag en miss in i kombinationen så han rev a-hindret. Men 4 fel i debuten är klart godkänt! :)

Rebell har återigen levererat fin och felfri hoppning i helgen! Dubbelnolla i både 110 och 120, inte i en bom. På framhoppningen i andra klassen fick han mig att lufta ordentligt ur sadeln. Han är lite bökig att rida, slår lite med huvudet efter hindrena ibland, är stor med sina 184 cm men vi klickar väldigt bra och jag är väldigt, väldigt glad i den här hästen. Han är kvick och försiktig, stort språng. Ska bli spännande att se vad som blir av honom! Nästa helg debuterar han 130!

Imeldina har gått fint idag! 0+4 i 110 och ett pet på sista hindret i 120 tyvärr. Varit rejält spänd på framhoppningen men hoppat riktigt bra inne på banan! Glada och nöjda, vår första tävling inomhus tillsammans och första tävlingen sedan september förra året!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback