__

Fullspäckad dag!

Den här torsdagen har verkligen gått i högt tempo från början till slut och trots att schemat såg tufft ut har jag hunnit med allt jag skulle.

Morgonen började med frukost tillsammans med bästa vännen, planering och packning av sovkläder inför helgen. Vi red sedan ut och konditionstränade på Rebell och Kulan innan Amanda gav sig iväg till jobbet.

Därefter har dagen varit fylld av bland annat ridning av Valence och Ramius, smörja alla saker, packa sadelskåp, göra rent lastbilen, packa väskor, mocka hela stallet, kratta gården, packa hö inför helgen, annat foder, täcken och tanka fullt i lastbilen. Jag var också iväg och tankade fullt i lastbilen, köpte dieselrengöring och kylarvätska, handlade mat och frukt inför resan samt badade hästarna. Hann dessutom med långa telefonsamtal under arbetet och lite medhjälpare på banan till Freja som studshoppade sin fina 4-åring. Nu är lastbilen packad med allt och hästarna står nybadade och nyfriserade i stallet.

Det är skönt att vi bestämde oss för att åka imorgon i stället för idag. Båda hästarna reser bra, det är inte jättelångt och jag tror att de uppskattar en dag till hemma i sina egna boxar. Kl 6 imorgon bitti rullar lastbilen sedan beräknar vi ha ca 4 h innan första start efter att vi kommit fram. Imorgon inleder både Valence och Ramius med en 130-klass.

En nybadad och fortfarande lie blöt Vallis i boxen tagen av Amandas mobilkamera! :)
 



Kommentarer
Anonym säger:

Stort lycka till i helgen, håller tummarna för er!! :)

2014-03-27 | 21:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback