__

Nu ska jag börja blogga lite igen...

Veckorna rullar på och det händer massor hela tiden. Sista månaden har tre hästar blivit sålda och likaså månaden innan det. Hot Molly åkte i förrigår till sitt nya hem och jag önskar de nya ägarna all lycka till.

SM i Hammarö gick inte riktigt som vi önskade. Valence var i toppform och hoppade fantastiskt alla dagar. Vi låg bra med efter första omgången. Jag hade hög feber och halsfluss knaprade mellan 9-12 tabletter om dagen för att orka med. På den nivån är marginalerna små och jag var alldeles för matt och sjuk för att kunna prestera. Valence avslutade dock helgen med 0+4 i 7 star Grand prix 150.

Callisto fick en mindre chock dag 1 i Hammarö och var superspänd. Blev bättre under helgen. Felfri i 130 och debuterade 135 med 4 fel. 

Callisto har därefter gått 13530 både i Strömsholm och Runsten och levererat felfria rundor . Han växer för varje tävling och kommer vi en stor stjärna i framtiden.

Valence har känts matt efter SM men vi behövdes i laget i Strömsholm där vi red 0+4. Igår gick han 150 med ett missförstånd och en rivning i Runsten. Men känslan är inte rätt. Nu får han som planerat en lång hoppvila till augusti efter en väldigt tuff vår där han varit så otroligt ambitiös och fin. Nu behöver både kropp och knopp återhämta sig!

Fått hem några lovande hästar till stallet. Lycklig över att börja bygga upp nya hästar för framtiden. 

Saknar Ramius varje dag!

Mer uppdatering kommer om nya hästar etc.

Callisto felfri och placerad 130 avd A inte Strömsholm förra helgen :) ♡ 

Kommentarer
Anonym säger:

Vad kul att få en liten uppdatering :D :D Spännande med de nya hästarna!

2015-06-14 | 16:05:06
Anonym säger:

Kul att du bloggar igen! / Lisa H

2015-06-14 | 21:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback