__

Måndag och ny vecka

Idag var en dag med mycket aktivitet och det är alltid roligt. Morgonen började med några riktigt härliga ridpass på Harry Valence och Call on me. Därefter fick vi veterinär besöker ett stort gäng hästar fick kolla tänderna. Gjorde även r vetcheck på Callisto som inte känts helt som han ska senaste veckorna trots att han gjort bra resultat på tävling. Han slet av sig en sko rätt ordentligt i hagen för några veckor sedan och nu har jag varit orolig över att det kan vara det som spökar. Men han var helt avslappnad och ren på böjprov både högt och lågt. Skönt att veta det iallafall. 

Det var då ganska passande att vår fantastiska kiropraktor kom några timmar efter lunch och kollade igenom några hästar. Han fick även titta igenom Callisto då trots att det bara var några veckor sedan. Han hittade låsningar i den bogen som han slet av skon på och jag hoppas att det var just det lilla jag har känt. Ska sätta igång honom ordentligt nu så får vi se. Även Quintin fick besök av magiska Lars vilket verkligen behövdes.  Han är helt frisk veterinärt men så snett och konstigt som han hoppat är inte normalt.  Och vi hittade både ett och annat. Jag är verkligen jätteglad. Lars är mitt stora hopp om att Quintin och jag ska kunna gå långt tillsammans. Äntligen fick vi hjälp och det kommer behövas flera behandlingar till men nu är vi äntligen på rätt spår.

Spenderade en timmes lunch med min fina vän Maria och avslutade eftermiddagen med ett fantastiskt ridpass på banan med Scofield som har tagit mitt hjärta med storm.

Tog in hästarna efter att jag gjort klart stallet och sedan bar det av till min massör för en halvtimmes omvårdnad av mig själv. Tror att det är viktigt att vara rädd om ryggen för den sliter jag rätt ordentligt på i mitt jobb och jag vill kunna hålla på med det här läääänge!

Nu har jag tagit måndagsmys med fint sällskap och känner mig väldigt nöjd med starten på den här veckan!


Kommentarer
Anonym säger:

Ska bli kul att få följa dig och Quintin San!

2015-10-26 | 20:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback